Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Promovarea pietei de captal din Romania la statutul de Piata Emergenta Secundara, echivaleaza cu intrarea in UE (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor, Florin Citu: Promovarea pietei de captal din Romania la statutul de Piata Emergenta Secundara, echivaleaza cu intrarea in UE (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu apreciaza ca anuntul agentiei FTSE Russell prin care piata de capital din Romania este promovata efectiv la statutul de Piata Emergenta Secundara reprezinta un. continuă pe B1

Florin Citu: Romania se schimba. Romanii s-au saturat de socialism si de PSD

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, duminica, ca s-a plimbat pe strada in Videle si a constatat ca Romania se schimba si ca romanii s-au saturat de socialism si de PSD. Florin Citu:.

Citu: Piata de capital din Romania este acum la un click distanta de miliarde de euro care sa vor fie investiti

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat luni ca a intra in indicele FTSE Russell inseamna ca piata de capital din Romania este acum la un click distanta de miliarde de euro care sa vor fie investiti.

Citu: Nu vom permite in acest an o crestere a punctului de pensie peste ceea ce s-a putut face

O crestere a punctului de pensie nu va fi permisa peste ceea ce s-a putut realiza pana in acest moment, a declarat, luni, ministrul Finantelor, Florin Citu, la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit Agerpres. Pentru ca suntem la piata de capital si la noi se uita multi investitori. Trebuie sa dau un mesaj si pentru investitori. Am avut saptamana trecuta mai multe discutii si trebuie sa explicam ce se intampla astazi in Parlamentul Romaniei pentru ca apar ingrijorari de la faptul ca opozitia, socialistii, readuc din nou in discutie cresterea punctului de pensie cu 40%. As vrea sa-i asigur atat pe investitori, cat si agentiile de rating, si pe cei de pe piata de capital ca acest Guvern nu va permite, si domnul premier este aici, nu va permite modificarea punctului de pensie in acest an. Ramane asa cum am stabilit la rectificarea bugetara, a spus Florin Citu.

Citu, despre cresterea pensiilor: Nu pot fi majorate cu 40%, asa cum cere PSD

O crestere a punctului de pensie nu va fi permisa peste ceea ce s-a putut realiza pana in acest moment, a declarat, luni, ministrul Finantelor, Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )