Libnet.ro
UNICEF

13:31

Pretul gazelor a scazut cu 50%, dupa liberalizarea pietei

Adevărul Adevărul,
Pretul gazelor a scazut cu 50%, dupa liberalizarea pietei

Pretul gazelor naturale a fost cu 50% mai mic in perioada iulie-septembrie, adica dupa liberalizarea pietei, comparativ cu cel inregistrat anul trecut, arata datele transmise miercuri de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE). continuă pe Adevărul

Pretul gazelor pe bursa s-a injumatatit intr-un an - ANRE

Liberalizarea pietei de gaze naturale pentru clientii casnici a fost stimulata de programul de ofertare de gaze naturale pe pietele centralizate bursa) din Romania, informeaza Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Din datele publice puse la dispozitie de operatorii de piata centralizata reiese faptul ca pretul mediu ponderat de vanzare in perioada iulieseptembrie 2020 a fost de 57,15 leiMWh, pret mai mic cu 50% decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului 2019, respectiv 114,3 leiMWh.

ANRE: Pretul gazelor pe bursa s-a injumatatit intr-un an

Liberalizarea pietei de gaze naturale pentru clientii casnici a fost stimulata de programul de ofertare de gaze naturale pe pietele centralizate bursa) din Romania, informeaza Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei ANRE).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )