Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rompetrol Rafinare a raportat pierderi de 26,9 milioane dolari in primele noua luni ale anului

Adevărul Adevărul,
Rompetrol Rafinare a raportat pierderi de 26,9 milioane dolari in primele noua luni ale anului

Rompetrol Rafinare, companie membra a KMG International, a raportat pierderi de 26,9 milioane dolari in primele noua luni ale anului, rezultat puternic afectat de volatilitatea pietei de profil, de la un profit net de 33,29 milioane dolari in perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat. continuă pe Adevărul

PENTRU REDUCEREA IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, Rompetrol Rafinare a investit 2,3 milioane dolari intr-o instalatie de recuperare a vaporilor

Rompetrol Rafinare a investit 2,3 milioane de dolari pentru punerea in functiune a unei noi instalatii complet automatizata de recuperare a vaporilor, la punctele de incarcare auto si feroviar din rafinaria Vega.

Revolut vrea sa stranga 500 de milioane dolari pentru a-si finanta expansiunea globala

Platforma financiara londoneza Revolut poarta discutii cu investitorii pentru a strange cel putin 500 milioane dolari anul viitor, in ideea de a-si finanta expansiune globala a personalului si intrarea pe piete precum SUA si Japonia.

Finantare pentru startup-uri europene: Nou fond de 400 milioane dolari, de la un investitor care a ajutat Revolut si Betfair in trecut

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine investitii de cate 4-7 milioane de dolari sau mai mult, printr-un nou fond de 400 de milioane de dolari, lansat marti de firma de investitii britanica Balderton Capital, care a mai finantat, printre altele, aplicatia fintech Revolut sau platforma de pariuri online Betfair.

Finantari de 250.000 - 1,5 milioane dolari pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile IT din Europa si Israel vor putea obtine finantari de capital de risc de cate 250. 000-1,5 milioane de dolari, dintr-un nou fond de investitii, lansat marti.

Un startup european de trotinete electrice a obtinut investitii de 85 milioane dolari

Startup-ul Voi Technology, care opereaza un serviciu inchiriere de trotinete electrice in 38 de orase din 10 tari europene, a obtinut investitii in valoare de 85 de milioane de dolari si spune ca va folosi banii pentru imbunatatirea rezistentei trotinetelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )