Libnet.ro
UNICEF

20:30

SAPTAMANA VIITOARE Actiunile iHunt intra la tranzactionare pe AeRO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SAPTAMANA VIITOARE Actiunile iHunt intra la tranzactionare pe AeRO

Actiunile iHunt Technology, primul retailer online si producator de telefoane mobile care se listeaza la Bursa de Valori Bucuresti BVB), vor intra la tranzactionare in data de 9 iulie pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare al BVB, in urma unei listari tehnice, informeaza operatorul pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Compania de car-sharing Spark se lanseaza saptamana viitoare in Bucuresti

Primul serviciu de car-sharing pentru Bucuresti se lanseaza saptamana viitoare, prin conceptul Spark, care aduce in oras o flota formata in totalitate din automobile electrice, informeaza compania intr-un comunicat remis vineri.

Dancila: De saptamana viitoare incepem evaluarea pe fiecare minister in parte; remanierea nu e pentru o persoana sau alta

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Braila, ca saptamana viitoare va incepe evaluarea fiecarui minister, iar la finalul analizei se va lua decizia in privinta ministrilor care vor fi remaniati.

Ministrii PSD, evaluati incepand cu saptamana viitoare

Premierul Viorica Dancila anunta ca de saptamana viitoare va avea loc o evaluare pe fiecare minister, iar in urma acesteia se va decide cu ce ministru merge mai departe, transmite Mediafax.

Managerii institutiilor de cultura din Bucuresti vor avea o noua intalnire cu premierul saptamana viitoare

Managerii institutiilor de cultura din Bucuresti vor avea o noua intalnire cu premierul Viorica Dancila saptamana viitoare, a anuntat, dupa discutiile de marti, directorul Teatrului National Bucuresti, Ion Caramitru.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )