Libnet.ro
UNICEF

10:45

Teraplast plateste 5,1 milioane euro pentru inca 32% din Depaco-Wetterbest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teraplast plateste 5,1 milioane euro pentru inca 32% din Depaco-Wetterbest

Grupul TeraPlast, cel mai mare producator de materiale de constructii cu capital romanesc, a platit 5,1 milioane euro pentru a-si majora cu 32% participatia in Depaco, jucator de top al pietei locale de sisteme complete pentru acoperisuri prin brandul Wetterbest, ajungand la o participatie de 99%, arata un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

POTRIVIT LE MONDE: Coca-Cola a platit milioane de euro pentru a influenta medici din Franta

Compania americana Coca-Cola a cheltuit peste 8 milioane de euro in Franta pentru a influenta medici si oameni de stiinta din domeniul sanatatii, conform unei anchete publicate de cotidianul Le Monde, a transmis, ieri, AFP.

Guvernul aloca peste opt milioane de euro pentru programul de realizare a sistemului antigrindina

Guvernul reactioneaza rapid la recentele fenomene extreme care au afectat mii de gospodarii din Romania in ultimele zile. Si aloca o suma importanta pentru a combate grindina care a facut ravagii.

David Luiz si-a prelungit contractul cu Chelsea pentru inca doua sezoane

Fundasul brazilian al echipei Chelsea, David Luiz, si-a prelungit contractul pentru inca doua sezoane. La 32 de ani, brazilianul este primul jucator de peste 30 de ani care si-a prelungit contractul cu gruparea londoneza pentru o astfel de durata.

ANPC a dat amenzi de 1,295 milioane lei pentru incalcarea reglementarilor privind protectia consumatorilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a anuntat joi ca a aplicat 241 amenzi contraventionale in valoare de 1,295 milioane lei pentru incalcarea reglementarilor privind protectia consumatorilor, dupa ce a controlat 669 de operatori economici care comercializeaza peste si produse din peste.

Dezinteres si birocratie: Primaria Capitalei a avut nevoie de 5 ani pentru a lua cei 10 milioane euro de la Ministerul Mediului pentru pistele de biciclete

Fostul primar Sorin Oprescu anunta cu fast in primavara anului 2014 ca a obtinut 10 milioane de euro de la Ministerul Mediului pentru amenajarea a 100 de km de piste pentru biciclete in Bucuresti, iar lucrarile vor incepe in vara. De atunci au trecut 5 ani, multe promisiuni, iar Primaria Capitalei a anuntat abia joi ca a reusit sa finalizeze documentele necesare pentru a intra in posesia banilor, indicatorii tehnico-economici fiind aprobati prin hotarare de Guvern. Municipalitatea a inceput toamna trecuta lucrarile la o parte din pistele incluse in proiect, jumatate din tronsonul 1, insa acestea nu sunt functionale deoarece nu au fost facute marcajele rutiere din cauza contestarii licitatiei.

Deichmann Romania, 3,6 milioane perechi de pantofi vandute si afaceri de aproape 100 milioane euro

Deichmann Romania a vandut anul trecut aproape 3,6 milioane de perechi de incaltaminte in 2018, ceea ce a dus la vanzari de 458,2 milioane de lei in jur de 97,5 milioane euro), cu 10% mai mult decat in 2017. In acest an retailerul de incaltaminte va.

CFR Marfa: Bugetul pe 2019 prevede pierderi de 21 milioane de euro, iar volumul de transport scade

Bugetul CFR Marfa pe 2019, al carui proiect a fost publicat miercuri de Ministerul Transporturilor, prevede o pierdere echivalenta cu 21 milioane euro. Nivelul platilor restante este 619 milioane de lei in BVC pe 2019 al CFR Marfa. Platile restante sunt reduse fata de cele inregistrate in anul 2018 cu 30%, se mai arata in expunerea de motive citata de Club Feroviar.

Sorina Pintea anunta aprobarea a 16 milioane lei pentru aparatura medicala la SCJU din Oradea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata, ca pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Oradea a fost aprobata de catre minister suma de 16 milioane de lei pentru achizitionarea de aparatura medicala, insa alocari consistente.

Proiect de 22 milioane lei pentru situl arheologic Ulpia Traiana Sarmisegetusa

Consiliul Judetean Hunedoara a aprobat o hotarare pentru atragerea de fonduri europene in vederea restaurarii si conservarii Amfiteatrului din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmisegetusa. Valoarea proiectului depaseste 22 milioane lei.

Investitie de 56 milioane lei pentru reabilitarea Palatului Nifon din Bucuresti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), prin Compania Nationala de Investitii CNI), va investi 56. 000 lei in lucrari pentru consolidarea si restaurarea Centrului educational si social-pastoral Nifon Mitropolitul Palatul Nifon) din Bucuresti, informeaza MDRAP, prin intermediul unui comunicat de presa remis, astazi, Redactei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )