Libnet.ro
UNICEF

11:45

BET - tot mai aproape de recordul din iulie 2007

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BET - tot mai aproape de recordul din iulie 2007

Craig Fehr, Edward Jones Investments: Ne asteptam la scaderi periodice ale pietelor de actiuni, dar istoria arata ca trendurile ascendente solide si de durata au retrageri frecvente Beneficiind de un context pozitiv in pietele internationale de actiuni, indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost propulsat saptamana trecuta la un nou maxim al ultimilor aproape paisprezece ani, de 10. 742,75 puncte, cu doar 0,7% sub recordul istoric de 10. 813,59 puncte, din 24 iulie 2007. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Liga 1: Chindia Targoviste vs Astra Giurgiu 0-1 Echipa lui Eugen Neagoe, tot mai aproape de play-off

Astra Giurgiu a invins, duminica, la Buzau, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Targoviste, in etapa a XXVII-a a Ligii I.

Sistemul sanitar, sub presiune din cauza numarului tot mai mare de cazuri COVID-19. Beatrice Mahler: 80% din pacienti au forme severe de boala Ei sunt mult mai tineri decat cei pe care i-am avut in noiembrie

Romania inregistreaza o crestere a numarului de infectari cu coronavirus si a ajuns sa raporteze, din nou, chiar si peste 5. 000 de cazuri pe zi. Presiunea pe sistemul sanitar e tot mai mare. in plus, tot mai mu.

Digi24: Hotii de catalizatoare dau tot mai multe lovituri in Bucuresti. Zeci de soferi reclama furturile in fiecare saptamana

Sunetul auto de toba stricata a inceput sa se auda tot mai des in Capitala. Nu este de vina vreo problema mecanica, ci mai multe grupuri care s-au specializat in furtul de catalizatoare auto. Piesa, extrem de scumpa, este vanata in special pentru cantitatile mici de aur si platina din componenta sa.

Tarile cu cele mai mari salarii din UE. State in care se castiga bine de tot

Ultimii 32 de ani au insemnat pentru multi romani libertatea de a spune ce gandesc, ce simt si ce isi doresc. De asemenea, si libertatea de a munci oriunde doresc. Salariile mari de peste hotare au convins multi romani sa plece din tara. Unii au hotarat sa si ramana acolo. Din ce in ce mai .

Cele mai inalte cladiri din Bucuresti Top 5 constructii din care poti vedea tot orasul

Cel mai populat oras al Romaniei este Bucurestiul. Acesta este si principalul centru economic al Romaniei. Aici se afla si un numar de 50 de cladiri care au inaltimea minima de 60 de metri si 6 cladiri care au o inaltime de minim 100 de metri. Iata care sunt cele mai inalte cladiri din Bucuresti.

Cum arata cea mai veche paine din lume. E din Romania si nu are pic de mucegai

Tu stiai cum arata cea mai veche paine din lume? Ei bine, ea are 129 de ani si se afla chiar pe propriettaea unui muzeu din Romania. in plus, specialistii care au analizat painea au spus ca nu prezinta urme de mucegai. De altfel, World Record Academy, din Miami, SUA, a recunoscut-o si a omologata .

Cele mai faimoase femei din sah. Ce jucatoare au reusit sa se impuna intr-o lume a barbatilor

Sahul este un joc de strategie intre doi jucatori. Denumirea provine de la cuvantul persanshah,tradus in limba noastrarege. Forma din prezent a jocului a aparut in a doua jumatate a secolului al 15-lea, in sudul Europei. Initial, a evoluat de la un joc similar ce provine din India, acesta fiind mult mai vechi. Jocul din India .

Actiunile europene au atins joi cel mai ridicat nivel din ultimul an

Actiunile marilor companii europene au atins, joi, cel mai ridicat nivel din ultimul an, datorita temperarii temerilor legate de inflatie si a anuntului Bancii Centrale Europene BCE) referitoare la accelerarea achizitiilor de eobligatiuni pentru suplimentarea lichiditatilor din piata si mentinerea la un nivel scazut a costurilor de imprumut.

Digisport: Cristiano Ronaldo, mesaj indreptat catre Pele, dupa ce l-a depasit in topul celor mai buni marcatori din istorie

Cristiano Ronaldo a ajuns la 770 de goluri marcate in cariera, dupa ce a marcat un hat-trick in meciul Cagliari - Juventus 1-3. La scurt timp dupa partida in care CR7 a stralucit din nou, Pele s-a recunoscut invins, admitand ca recordul sau s-a oprit la 767 de reusite in duelurile oficiale.

Octavian Jurma: Ne asumam riscuri tot mai mari, cu beneficii tot mai mici, incercand sa oprim pandemia in spital. Pandemia se termina in spitale, in ATI si in cimitire, dar nu se opreste acolo (VIDEO)

Epidemiologul Octavian Jurma s-a aratat de parere, luni, pe B1 TV, ca Romania porneste cu un handicap in al treilea val pandemic, avand in vedere ca am intrat cu 90% din paturile ATI ocupate. El a su.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )