Libnet.ro
UNICEF

09:01

BURSELE DIN LUME Curs mixt, intr-o sesiune calma pe pietele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Curs mixt, intr-o sesiune calma pe pietele europene

Bursele europene s-au inscris pe un curs mixt ieri, intr-o sesiune calma, inaintea vacantei de Craciun. * London Stock Exchange - Actiunile operatorului britanic de telefonie Vodafone Group Plc au consemnat un minus de 0,3%, la 150,10 pence la ora locala 14. Compania a anuntat ca a ajuns la un acord pentru vanzarea operatiunilor din Malta catre Monaco Telecom SAM. - Indicele bursier FTSE 100 a crescut cu 0,3%, pana la 7. 564,53 puncte la ora 14. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Marea Britanie aduce temeri pe pietele din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, dupa ce grupul anglo-olandez Unilever Plc a avertizat in privinta incetinirii vanzarilor sale, iar ITV News a informat ca premierul britanic Boris Johnson face presiuni asupra Bruxelles-ului in vederea incheierii unui acord comercial dupa Brexit pana la sfarsitul lui 2020, excluzand orice prelungire a perioadei de tranzitie, menite sa indul- ceasca iesirea Regatului Unit din UE.

BURSELE DIN LUME Investitorii europeni, precauti din cauza temerilor legate de un Brexit dur

Cursul de pe bursele din Europa a fost unul precaut ieri, investitorii avand temeri legate de un Brexit dur. Guy Verhofstadt, negociatorul Parlamentului European pentru Brexit, a declarat ca aceasta institutie ar putea bloca Acordul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana din cauza neres and 172;pectarii de catre Guvernul de la Londra a drepturilor cetatenilor europeni.

BURSELE DIN LUME Optimism pe pietele europene

Bursele din Europa au crescut ieri, investitorii considerand ca intelegerea la care au ajuns SUA si China la finele saptamanii trecute, respectiv prima faza a acordului comercial, ofera un anumit optimism in privinta activelor riscante.

Bank of China - a patra banca din lume, si pe piata noastra

A patra banca din lume dupa active si-a deschis, aseara, o sucursala la Bucuresti. Bank of China a fost lansata pe piata noastra in ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice dintre Republica Populara Chineza si Romania.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume in 2019

In urma cu exact un an, actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare, in aceste zile taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume

Actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare in urma cu un an, zilele acestea taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )