Libnet.ro
UNICEF

15:45

BVB Scaderi marginale pentru majoritatea indicilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Scaderi marginale pentru majoritatea indicilor

Majoritatea indicilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au avut deprecieri marginale in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu inchideri mixte in pietele europene. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Lichiditatea se retrage intr-o zi cu scaderi usoare pentru majoritatea indicilor

Valoarea tranzactiilor scade la 25,89 milioane de lei Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inchis oficial in teritoriul negativ sedinta de ieri, doar indicele energetic BET-NG marcand un plus de 0,71%. Scaderea pentru referinta BET a fost totusi marginala, de 0,03%, indicele principal ramanand in preajma pragului psihologic de la 9. 000 de puncte la finalul unei zile in care lichiditatea s-a retras dupa zile cu rulaje mai ridicate. Sedinta a fost una preponderent negativa si pe bursele europene, la fel ca evolutia din deschiderea burselor americane.

BVB Scaderi pentru indici, pe fondul unui rulaj de 26,7 milioane lei

Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, indicele compozit BETPlus bifand un declin de 0,02%, in timp ce BET-XT, al celor mai lichide 25 de actiuni de la BVB, a marcat un recul de 0,07%.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )