Libnet.ro
UNICEF

15:45

DORIN BOERESCU, 2PERFORMANT: Bursa este cea mai sanatoasa ruta de finantare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DORIN BOERESCU, 2PERFORMANT: Bursa este cea mai sanatoasa ruta de finantare

2020 este cel mai bun an din istoria 2Performant, desi am trait un an atipic si dificil * Cred ca pandemia va reprezenta un punct de inflexiune benefic industriilor digitale, printre care se numara si marketingul afiliat * Extinderea pe pietele externe face parte din obiectivele pe care ni le-am asumat pentru urmatorii ani * Cred ca multi antreprenori locali inca subestimeaza lichiditatea potentiala si nivelul finantarii la care pot avea acces printr-o listare Reporter: Activati in marketing si publicitate de peste doua decenii. Cum s-a schimbat industria in tara noastra in tot acest timp?. continuă pe Ziarul Bursa

Trucuri geniale pentru cea mai sanatoasa casa. Toti romanii trebuie sa le aplice imediat

O casa confortabila este un mediu sanatos. Or, nu poate fi confortabil daca in interior este prea rece sau prea cald sau unde mucegaiul, radonul, emisiile de compusi organici volatili isi fac simtita prezenta. Trucuri geniale pentru cea mai sanatoasa casa De mentionat este ca alergiile sunt tot mai dificil de tratat si tot mai .

Octav Bjoza, dupa ce a fost demis de Citu: Este cea mai urata pagina a Partidului Liberal din ultimii 31 de ani

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania AFDPR), Octav Bjoza, a declarat, marti, pentru Agerpres, ca regreta faptul ca premierul Florin Citu interpreteaza comunicatul AFDPR din 12 martie in sensul ca organizatia ar avea ceva cu etnia evreiasca. Premierul l-a demis Octav Bjoza din functia de subsecretar de stat: A incerca sa pui pe umerii comunitatii evreiesti aducerea comunismului in Romania este o incercare de a mistifica istoriaFlorin Roman: Octavian Bjoza este unul dintre ultimii eroi in viata ai neamului romanesc. Schimbarea sa este o eroare. Cei care au luat decizia sunt in spatele cortinei, i-a fost data in plic premierului .

PLASAMENTE ALTERNATIVE Cea mai recenta licitatie, la cea mai noua casa

O noua licitatie la casa Vikart, cea mai noua din peisajul licitatiilor de arta, a adus pe scena si in piata 161 de loturi, de fapt 160, ca unul a fost retras. De fapt, doua loturi, o pictura si o sculptura, au fost retrase. Au ramas suficiente, 159 de picturi, desene, gravuri, sculpturi, icoane, mai vechi, mai noi. Rata de adjudecare a fost cam 50%, s-ar fi vandut 81 de loturi, din care le scadem pe cele doua scoase din licitatie, care apar ca adjudecate cu o suta de euro, nu stiu de ce, si raman 79 din 159.

SUA inregistreaza cea mai mare crestere a numarului de migranti din ultimii 20 de ani la frontiera de sud-vest

SUA se confrunta cu cea mai mare crestere a numarului de migranti la frontiera de sud-vest din ultimii 20 de ani, a atentionat ieri secretarul american pentru securitate interna, Alejandro Mayorkas, in contextul eforturilor facute de administratia Biden pentru a gestiona afluxul de copii neinsotiti care incearca sa treaca granita dinspre Mexic.

VALERIU GHEORGHITA: Decizia de a continua vaccinarea cu AstraZeneca a fost cea mai grea de pana acum

Presedintele Comitetului pentru campania nationala de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a precizat, marti, ca decizia de a continua vaccinarea cu AstraZeneca in Romania a fost cea mai grea decizie luata de CNCAV si a subliniat ca beneficiile vaccinarii depasesc riscurile, iar hotararea a fost luata pe baza dovezilor stiintifice.

Biden va efectua cea mai semnificativa majorare a taxelor federale din ultimele trei decenii

Presedintele SUA, Joseph Biden, va efectua cea mai semnificativa majorare a taxelor federale din ultimele trei decenii, pentru finantarea programului economic care urmeaza sa fie aplicat in contextul aprobarii planului de asistenta financiara de 1. 900 de miliarde de dolari, conform The Hill.

Prostatita, cea mai intalnita afectiune urologica a barbatilor tineri. Medic: Poate duce la infertilitate daca nu e tratata corect

Prostatita este cea mai intalnita afectiune urologica a barbatilor pana in 50 de ani. Exista mai multe tipuri de prostatite, iar tratamentul difera in functie de factorul declansator. Netratata corespunzator, prostatita poate avea consecinte majore, una dintre cele mai grave fiind infertilitatea.

Care este cea mai potrivita ora sa iei pranzul, daca lucrezi de acasa?

Din cauza pandemiei, multe persoane au lucrat de acasa, in ultimul an. Cu multe sarcini de rezolvat, cel mai probabil mancarea si gustarile sunt lucrurile pe care le astepti cu nerabdare atunci cand te afli la calculator. Exista oare un moment optim pentru a lua pranzul, care te-ar putea face mai productiv si plin de energie?.

Se vinde cea mai mare opera a lui Adrian Ghenie, din Romania

O opera de mari dimensiuni, semnata de artistul contemporan Adrian Ghenie, este scoasa la licitatie pentru pretul de pornire de 100. 000 de euro, conform unui comunicat remis redactiei.

Cel mai mare si mai rapid asteroid se va apropia la cea mai mica distanta de Pamant pe 21 martie, anunta NASA

Cel mai mare asteroid care se preconizeaza ca va trece pe langa pe planeta noastra in anul 2021, de doua ori cat cea mai inalta cladire din lume, se va apropia de Pamant cel mai mult pe 21 martie, anunta NASA. Acest eveniment va oferi astronomilor o oportunitate rara de a arunca o privire catre aceasta relicva din perioada formarii Sistemului Solar.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )