Libnet.ro
UNICEF

10:30

PRIMA LICITATIE DUPA ANUNTUL SP Ministerul de Finante a imprumutat 533 milioane de lei de pe piata interna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIMA LICITATIE DUPA ANUNTUL SP Ministerul de Finante a imprumutat 533 milioane de lei de pe piata interna

Costul de finantare pe scadenta octombrie 2027 a crescut fata de minimele din februarie cu 38 de puncte de baza * BCE: intarirea cadrului bugetar pentru limitarea unor posibile schimbari majore ale orientarii politicii fiscale ar putea conduce la imbunatatirea ratingului de tara in viitor Ministerul Finantelor a imprumutat ieri, de pe piata interna, 533 milioane de lei printr-o emisiune de titluri de stat pe 6 ani, potrivit datelor publicate pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei BNR). Aceasta a fost sasea licitatie cu succes din aprilie dintr-un total de sapte - fara a lua in calcul imprumutul de 3,5 miliarde de euro luat de pe pietele externe - si prima licitatie de bonduri suverane dupa anuntul pozitiv al agentiei S and P. continuă pe Ziarul Bursa

PRIMA LICITATIE DUPA ANUNTUL SP Ministerul de Finante a imprumutat 533 milioane de lei de pe piata interna

Costul de finantare pe scadenta octombrie 2027 a crescut fata de minimele din februarie cu 38 de puncte de baza * BCE: intarirea cadrului bugetar pentru limitarea unor posibile schimbari majore ale orientarii politicii fiscale ar putea conduce la imbunatatirea ratingului de tara in viitor Ministerul Finantelor a imprumutat ieri, de pe piata interna, 533 milioane de lei printr-o emisiune de titluri de stat pe 6 ani, potrivit datelor publicate pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei BNR). Aceasta a fost sasea licitatie cu succes din aprilie dintr-un total de sapte - fara a lua in calcul imprumutul de 3,5 miliarde de euro luat de pe pietele externe - si prima licitatie de bonduri suverane dupa anuntul pozitiv al agentiei S and P.

Mellina, prima reactie dupa ce a ajuns in Romania. Ce va face de acum inainte

Mellina a fost ultima concurenta de la Survivor Romania care a parasit competitia, iar acum a ajuns din nou acasa. Care a fost prima reactie a artistei dupa ce a aterizat in Romania si care sunt planurile acesteia de acum inainte? Mellina, prima reactie dupa ce s-a intors in Romania. Ce planuri are fosta Razboinica? .

Lionel Messi si Cristiano Ronaldo, printre jucatorii care ar putea fi interzisi la Cupa Mondiala. UEFA si FIFA pregatesc o replica pe masura, dupa anuntul privind infiintarea Super Ligii

Fotbalul international este marcat de discutii si dezbateri aprinse, dupa ce 12 cluburi de top au anuntat crearea unei noi competitii, Super Liga. FIFA si UEFA, principalul for prejudiciat de aceasta veste, au cr.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )