Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romania a atras 3,5 miliarde euro de pe pietele externe de capital la dobanzi de 2% si 2,75%

Hotnews Hotnews,
 Romania a atras 3,5 miliarde euro de pe pietele externe de capital la dobanzi de 2% si 2,75%

Romania a imprumutat 3,5 miliarde lei de pe pietele internationale, fiind vorba de doua transe pe 12 si 20 de ani. Subscrierea a fost de 10 miliarde euro, prin participarea unui numar de peste 380 de investitori. De precizat ca Ministerul Finantelor a iesit pe 7 aprilie pe pietele externe. continuă pe Hotnews

Romania a atras 3,5 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive

Romania a lansat, prin Ministerul Finantelor in data de 7 aprilie 2021, prima emisiune de euroobligatiuni din acest an pe pietele internationale de capital in valoare de 3,5 miliarde de euro, cu o subscriere finala de 10 miliarde de euro, a anuntat joi institutia.

Romania a atras 3,5 miliarde euro de pe pietele externe de capital la costuri atractive

In data de 7 aprilie 2021, Romania, prin Ministerul Finantelor, a lansat prima emisiune de eurooblig.

DUPA IMPRUMUTUL DE PE PIETELE EXTERNE Costurile de finantare pe 10 ani ale Guvernului revin spre 3%

BCR: Pana la finalul anului, MF va mai accesa probabil de doua ori pietele externe Piata titlurilor de stat din Romania a incorporat climatul macro-financiar international si stirile interne saptamana trecuta, observandu-se scaderea ratei de dobanda la obligatiunile suverane pe 10 ani la 3,02% de la 3,09% in finalul saptamanii precedente, arata intr-un raport Andrei Radulescu, directorul de analiza macro de la Banca Transilvania.

Romania ar putea primi 4 miliarde de euro prefinantare prin Mecanismul European de Redresare si Rezilienta din luna iunie

4 miliarde de euro prefinantare din cele aproximativ 30 de miliarde de euro alocate tarii noastre prin Mecanismul European de Redresare si Rezilienta vor putea fi livrate Romaniei incepand din luna iunie daca pana atunci va fi adoptata decizia privind resursele proprii de toate tarile membre, iar Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei va fi aprobat oficial de Comisia Europeana, a anuntat europarlamentarul Siegfried Muresan.

Datoria externa totala a Romaniei a scazut cu 2,31 miliarde euro, in primele doua luni din 2021

Datoria externa totala a Romaniei a scazut in februarie cu 2,31 miliarde euro, la 123,61 miliarde euro, de la 125,92 miliarde euro la finalul lunii ianuarie, arata datele publicate, marti, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BNR: Datoria externa totala a Romaniei a scazut in februarie cu 2,31 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a scazut in februarie cu 2,31 miliarde euro, la 123,61 miliarde euro, de la 125,92 miliarde euro la finalul lunii ianuarie, a anuntat marti Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )