Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanii au cu 2,6 miliarde de euro mai multi bani la Pilonul 2 de pensii private

Adevărul Adevărul,
Romanii au cu 2,6 miliarde de euro mai multi bani la Pilonul 2 de pensii private

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori de la Bucuresti. continuă pe Adevărul

STUDIU COFACE: in 2018, romanii au alocat lunar cu peste 10% mai multi bani pentru achizitia de medicamente

Studiul realizat de Coface Romania privind sectorul de Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate CAEN 4773) indica o evolutie pozitiva a veniturilor in 2018 acestea crescand cu aproximativ 15% fata de 2017, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Care sunt federatiile care primesc cei mai multi bani de la MTS in anul olimpic 2020

Federatiile de canotaj, handbal si atletism primesc cele mai mari finantari in anul olimpic 2020 de la Ministerul Tineretului si Sportului dintre cele 63 de structuri sportive eligibile, conform repartizarii anuntate, luni, de ministrul Ionut Stroe intr-o conferinta de presa.

Cum poti sa castigi mai multi bani la Glovo cand livrezi produse

Glovo, un serviciu de livrat diverse de la mancare la acte si cumparaturi de la Mega Image sustine ca are circa 10. 000 de curieri in Romania. in ceea ce priveste banii, exista un.

Cum poti atrage mai multi BANI si sa rupi blocajele financiare

Risvan Vlad Rusu, specialist in metafizica chineza, a explicatla Antena Stars de ce exista blocaje financiare si cum pot fi ele depasite.

Manchester City, campioana cu cel mai valoros lot, 1,279 miliarde euro

Manchester City are lotul cu cea mai ridicata valoare totala: 1,279 miliarde euro, gratie in special lui Raheem Sterling 150 milioane euro) si Bernardo Silva 92). Formatia din Manchester este urmata de FC Barcelona, cu un efectiv evaluat la 1,209 miliarde euro, si Paris Saint-Germain, cu 957 milioane euro. Pe de alta parte, francezul Kylian Mbappe si brazilianul Neymar, vedetele echipei Paris Saint-Germain, sunt cei mai valorosi jucatori din loturile cluburilor campioane en titre din principalele opt campionate de fotbal din Europa, potrivit unui studiu publicat de KPMG.

Germania: Guvernul a dat unda verde celui mai mare plan de modernizare a infrastructurii feroviare, plan de 86 miliarde euro

Guvernul german si Deutsche Bahn au semnat un acord ce prevede investitii totale de 86 miliarde euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare pana in 2030. La inceput de an preturile biletelor de tren pe distante lungi au scazut cu 10% in Germania.

IN PERIOADA IANUARIE-NOIEMBRIE Deficitul de cont curent s-a adancit la 9,924 miliarde euro

Deficitul de cont curent s-a adancit, in perioada ianuarie-noiembrie, la 9,924 miliarde euro, de la 8,205 miliarde euro in intervalul similar de anul trecut, conform cifrelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Berbecii stralucesc ca un luceafar in plan sentimental, Pestii au mai multi bani decat de obicei

Iata ce ne rezerva astrele in luna februarie 2020.

Mai multi bucatari cu stele Michelin vor ca acestea sa le fie retrase

Mai multi bucatari cer retragerea stelelor Michelin pe care le-au obtinut, invocand faptul ca presiunea este prea mare, conform CNN.

Presedintele Romaniei si premierul au, miercuri, o zi plina: Iohannis si Orban se intalnesc cu mai multi ministri, iar discutiile ar putea cuprinde mai multe teme sensibile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste miercuri cu premierul Orban si cu mai multi ministri din cabinetul sau, si anume Lucian Bode de la Transporturi, Infrastructura si Comunicatii, Virgil.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )