Libnet.ro
UNICEF

10:00

SAPTAMANA TRECUTA Cumpararile de obligatiuni ale BNR din piata secundara au redus costurile de finantare ale Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SAPTAMANA TRECUTA Cumpararile de obligatiuni ale BNR din piata secundara au redus costurile de finantare ale Guvernului

BT Asset Management: in absenta unor socuri, cel mai probabil inflatia va ramane peste 3% pe tot parcursul anului * BCR: BNR are spatiu suplimentar de relaxare a politicii monetare, dar probabil ar presupune o flexibilitate mai ridicata privind cursul de schimb Piata titlurilor de stat din Romania a incorporat climatul din pietele financiare internationale si factorii interni in a doua saptamana a lunii martie, evidentiindu-se deplasarea in jos a curbei randamentelor, in medie cu noua puncte baza, evolutie influentata de semnalele de politica monetara din zona Euro si de reluarea, de catre Banca Nationala a Romaniei BNR), a cumpararilor de obligatiuni de pe piata secundara, arata intr-un raport Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania. Rata de dobanda pe 10 ani a Romaniei a scazut vineri pana la 3,1% dupa ce a atins la inceputul lunii martie 1 martie) un nivel de 3,47%. Joi, RO10Y era cotat la 3,205%. continuă pe Ziarul Bursa

BCE se asteapta sa creasca achizitiile de obligatiuni pentru suplimentarea lichiditatilor din piata

Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat, joi, ca se asteapta sa creasca semnificativ achizitiile de obligatiuni care au rolul de suplimentare a lichiditatilor din piata, in trimestrul viitor, dupa cresterea costurilor de imprumut in regiune.

Fortele Terestre ale S.U.A. din Europa si din Africa intensifica zborurile in zona bazei aeriene Mihail Kogalniceanu

Fortele Terestre ale Statelor Unite ale Americii din Europa si din Africa au emis o instiintare catre comunitate referitoare la intensificarea zborului din zona bazei aeriene Mihail Kogalniceanu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )