Libnet.ro
UNICEF

06:00

ZEROHEDGE: Lunile de primavara vor aduce cele mai mari cifre de inflatie din ultimele decenii, in pietele dezvoltate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ZEROHEDGE: Lunile de primavara vor aduce cele mai mari cifre de inflatie din ultimele decenii, in pietele dezvoltate

Lunile de primavara vor aduce cele mai mari rate ale inflatiei din ultimele decenii in pietele dezvoltate, cifre care ar putea conduce la randul lor la noi episoade de vanzare masiva de titluri de stat si majorare a dobanzilor suverane, evolutii ce sunt asociate in general cu turbulente pe pietele bursiere si pietele emergente, noteaza zerohedge. com. continuă pe Ziarul Bursa

Vlad Voiculescu, cele mai mari cheltuieli de personal pe primele doua luni la Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are cele mai mari cheltuieli de personal pe primele doua luni ale acestui an, potrivit unor surse citate de Antena 3. Mai exact, este vorba despre suma de aproximativ 200 de milioane de lei pe luna, cheltuieli personale.

Energia electrica, fasolea si uleiul, cele mai mari scumpiri din pandemie. Cu cat a crescut pretul carburantilor

Preturile de consum in luna martie au crescut cu 3,1% fata de aceeasi perioada din 2020, iar energia electrica s-a scumpit cu aproape 17%, arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Cele mai impresionante promotii sunt aici! Licenta pentru Office 2016 la doar 23,19 euro

Daca sunteti interesat sa va updatati computerul sau laptopul in aceasta primavara, puteti sa stati fara griji! Tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati licentele legale compatibile cu sistemele de operare Windows 10 sau cu suitele de programe Office 2016 si Office 2019 cele mai frecvent folosite de catre cei care lucreaza de acasa sau care studiaza.

Cele mai periculoase meserii din lume. Avocatii au risc mare sa faca accident vascular cerebral

Multe persoane isi doresc o cariera de succes si catstiguri financiare pe masura. Totusi, multi dintre ei nu se gandesc la modul in care viitoarele lor slujbe le vor afecta sanatatea. Iata cateva dintre cele mai nesanatoase meserii din lume!.

Cum se ingrijesc, de fapt, lamaile din ghiveci. Cele mai simple modalitati si trucuri utile VIDEO

Lamaia este un fruct popular, fiind utilizata in preparea multor mancaruri, dulci sau sarate. Pentru cei care vor sa plante acasa lamaiul, avem sfaturi pretioase. Cum se ingrijesc, de fapt, lamaile din ghiveci Lamaiul poate sa creasca frumos si sanatos si intr-un ghiveci, nu doar in gradina, daca stii ce sfaturi de ingrijire trebuie sa .

Un tanar face concurenta celor mai mari firme de curierat. Cererea este atat de mare, incat si-ar putea ingenunchea rivalii

Datorita pandemiei COVID-19 domeniul livrarilor la domiciliu s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in ultimul an. Profitand de aceste circumstante, tot mai multi cetateni cu spirit antreprenorial si-au deschis afaceri in domeniu. O afacere de succes Aceasta piata este in continua crestere datorita cererii din partea clientilor. Tot mai multi oameni se folosesc .

INS: Sumele cuvenite drept pensii au fost anul trecut cu 15,4% mai mari fata de 2019

Sumele cuvenite drept pensii au fost anul trecut de aproape 92,304 miliarde lei, cu 15,4% mai mari comparativ cu anul 2019, iar impozitul aferent veniturilor din pensii a fost de 1,407 miliarde lei, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Cum pornesti o masina cu bateria moarta. Cele mai geniale trucuri utile pentru toti soferii romani

Iata cele mai simple moduri prin care sa pornesti o masina care are bateria moarta. Ce anume trebuie sa faci atunci cand ramai fara baterie la masina. Cum pornesti o masina cu bateria moarta Ca sa pornesti o masina pe timp de iarna folosindu-te de cablurile auto, mai este nevoie de o masina care sa .

Topul judetelor dupa ultima raportare COVID-19. Bucuresti - cele mai multe noi cazuri, in Gorj - cele mai putine

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore au fost in Bucuresti, respectiv 678, Capitala fiind urmata de Ilfov - 204, Brasov - 195, Timis -156 si Covasna -154.

Bait pentru carnea de miel, cele mai bune retete secrete pentru Paste direct de la tara

Carnea de miel este nelipsita de la mesele festive de Paste. Crestinii ortodocsi sarbatoresc invierea Domnului, anul acesta, pe 2 mai. Cu aceasta ocazie, gospodinele si gospodarii au inceput pregatirile pentru meniul sarbatorilor pascale. Cum se prepara cel mai bun bait pentru carnea de miel. Care sunt cele mai bune retete secrete pentru Paste direct .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )