Libnet.ro
UNICEF

15:15

Legea pensiilor ocupationale: Cati bani poti depune la Pilonul IV

Adevărul Adevărul,
Legea pensiilor ocupationale: Cati bani poti depune la Pilonul IV

Legea pensiilor ocupationale va intra in vigoare la data de 7 februarie 2020, prevederile Legii 12020 indicand si cati bani pot fi virati lunar de angajator si angajat la Pilonul IV. continuă pe Adevărul

PENSII 2020. Legea pensiilor ocupationale: Cati bani poti depune la Pilonul IV

Legea pensiilor ocupationale va intra in vigoare la data de 7 februarie 2020, prevederile Legii 12020 indicand si cati bani pot fi virati lunar de angajator si angajat la Pilonul IV.

Abia ai intrat in campul muncii? Cati bani vei primi la pensie

Pentru cei care au intrat in 2020 sau la sfarsitul anului precedent, in campul muncii, analistii economici au realizat mai multe calcule pentru a afla orientativ cati bani vor primi la pensie. Iata despre ce suma este vorba! Cati bani vor primi la pensie cei care abia au intrat in campul muncii Analistii economici de .

Cati bani face Florin Piersic la un spectacol de teatru. Nu degeaba umple salile

Florin Piersic reuseste sa bata recorduri, chiar si la varsta memorabila de 84 de ani. Actorul isi va sarbatori aniversarea pe data de 27 ianuarie si inca umple salile de teatru. Mai mult, romanii se inghesuie sa il vada pe maestru in actiune, atunci cand apare intr-o productie ce de obicei se joaca cu casa .

Cine este Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache. Putini stiu cati bani are si cu ce se ocupa

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul romanesc, insa putini stiu cu ce se ocupa sotul acesteia. Razvan Muntean si Delia traiesc o frumoasa poveste de dragoste de zece ani. Cum arata sotul Deliei si cu ce se ocupa? Cine este si cu ce se ocupa barbatul cu care s-a maritat .

Alerta! Au umblat deja in contul tau de pensii: DOAR AICI poti sa verifici cati bani mai ai!

In acest moment, aproximativ 7,2 milioane de romani contribuie la sistemul de pensii private obligatorii. Contributia la Pilonul II de pensii este obligatorie in cazul angajatilor care au mai putin de 35 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )