Libnet.ro
UNICEF

13:00

ASF, despre planurile Finantelor privind pensiile private: Actualul mecanism de functionare a Pilonului II nu este pus in discutie

Adevărul Adevărul,
ASF, despre planurile Finantelor privind pensiile private: Actualul mecanism de functionare a Pilonului II nu este pus in discutie

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) considera ca Pilonul II de pensii este unul solid care aduce beneficii, iar actualul sau mecanism de functionare nu este pus in discutie. continuă pe Adevărul

Profit.ro: Guvernul pregateste un nou atac la pensiile private prin taierea la jumatate a contributiilor viitoare la Pilonul II de pensii/UPDATE ASF: Actualul mecanism de functionare a Pilonului II de Pensii nu este pus in discutie

Ministerul Finantelor vrea sa diminueze incepand de anul viitor, de la 5,1% la 2,5%, contributia virata de stat la fondurile de pensii private obligatorii Pilonul II), masura care, daca va fi aplicata, va afecta dramatic dinamica sumelor acumulate in cele aproape 7 milioane de conturi individuale ale participantilor la acest sistem, au declarat pentru Profit. ro surse din piata de profil. 'In primele discutii cu reprezentantii industriei de profil, Ministerul Finantelor ar fi propus si varianta mai dramatica de reducere a contributiei, de la 5,1% la 1%, ceea ce ar fi insemnat o diminuare de 80%', sustin sursele Profit. ro. Surse din industrie contactate de HotNews. ro au confirmat ca se discuta intr-adevar aceste scenarii. HotNews. ro a solicitat punct de vedere atat de la Ministerul de Finante, cat si de la ASF si vom reveni cu detalii imediat ce le vom primi. UPDATE 12:58) ASF sustine ca participa in mod regulat, in calitate de supraveghetor al pietei, la discutii cu reprezentanti ai Ministerului Finantelor Publice, dar ca actualul mecanism de functionare a Pilonului II de Pensii nu este pus in discutie.

Noua vaca de muls: pensiile private ale romanilor

Guvernul nu nationalizeaza Pilonul II de pensii, dar il goleste de bani. Asa arata planurile Ministerului de Finante pentru pensiile private, iar Autoritatea de Supraveghere Financiara, care ar trebui sa ii protejeze pe cetateni, nu le dezminte.

Guvernul vrea sa taie jumatate din contributiile viitoare la pensiile private: Sapte milioane de romani vor fi afectati

Guvernul pregateste un nou atac la pensiile private: vrea sa taie jumatate din contributiile viitoare la pensiile private. Decizia ar afecta 7 milioane de romani. Potrivit celor de la Profit. ro, ministerul.

Guvernul pregateste reducerea contributiilor la pensiile private. Sapte milioane de romani afectati

Ministerul Finantelor vrea sa diminueze, de la 5,1% la 2,5%, contributia virata de stat la fondurile de pensii private obligatorii Pilonul II), au declarat pentru Profit. ro surse din piata de profil. Daca va.

Guvernul vrea bani de la pensiile private. Ce spune ministrul Economiei

Mihai Fifor Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora Guvernul.

Guvernul pregateste un nou atac la pensiile private - surse profit.ro

Potrivit site-ului profit. ro, guvernul Tudose intentioneaza sa taie de la 5,1% la 2,5% contributia virata de stat la Pilonul II de pensii private obligatorii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )