Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis, despre transformarea Pilonului II intr-unul optional: este inceputul sfarsitului. Romanii ar fi trebuit sa stie asta inainte de alegeri

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre transformarea Pilonului II intr-unul optional: este inceputul sfarsitului. Romanii ar fi trebuit sa stie asta inainte de alegeri

Dupa afirmatia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, ca Pilonul II va fi optional, presedintele Klaus Iohannis a spus ca este o veste foarte proasta si ca PSD trebuie sa vina cu clarificari si cu o argumentatie clara de ce vrea sa transforme Pilonul II in ceva optional. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre transformarea Pilonului II intr-unul optional: este inceputul sfarsitului. Romanii ar fi trebuit sa stie inainte de alegeri despre aceasta optiune

Dupa afirmatia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, ca Pilonul II va fi optional, presedintele Klaus Iohannis a spus ca este o veste foarte proasta si ca PSD trebuie sa vina cu clarificari si cu o argumentatie clara de ce vrea sa transforme Pilonul II in ceva optional.

Klaus Iohannis, avertisment pentru romani: O veste foarte proasta. Este inceputul sfarsitului pentru Pilonul II (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul pe tema Pilonului II de pensii, in contextul in care ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca acesta va deveni optional. Este o evolut.

Iohannis, despre posibilitatea ca Pilonul II de pensii sa devina optional: E nceputul sfrsitului pentru acest sistem

Presedintele Klaus Iohannis crede ca oferirea posibilitatii ca Pilonul II de pensii sa devina optional reprezinta inceputul sfarsitului pentru acest sistem, pe un model care a mai fost vazut in vecinatatea Romaniei, o referinta la Ungaria.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II: Romanii trebuiau sa stie despre aceasta optiune inainte de alegeri

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie dupa ce a participat la Bookfest. Este o mare problema, de aceea ne-am si apucat de programul Romania Educata, schimbarile nu sunt binevenite, este nevoie de o abordar.

Klaus Iohannis, despre mitingul PSD: imi aminteste de PCR. Guvernantii ar trebui sa puna mana si sa munceasca(VIDEO)

Klaus Iohannis catalogheaza drept o ciudatenie mitingul pe care PSD il va organiza in Capitala pe 9 iunie pentru a protesta fata de abuzurile din justitie. Initial, maifestatia era anuntata ca un.

Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, ce va face in cazul in care Curtea Constitutionala CCR) decide ca exista un conflict Guvern-Presedinte in privinta revocarii sefei DNA, el raspunzand ca va astepta motivarea, o va citi si va actiona in consecinta.

Iohannis despre mitingul PSD: Astfel de manifestari faceau doar comunistii. Mi se pare ciudat si putin caraghios

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri ca mitingul anuntat de PSD-ALDE pentru 9 iunie ii aduce aminte de manifestarile partidului comunist si a comentat ca i se pare ciudat ca puterea sa organizeze astfel de manifestari de sustinere a propriei guvernari. Mi se pare ciudat si putin caraghios, a comentat el.

Eugen Nicolicea, despre cazul Kovesi:Decizia Curtii este obligatorie pentru toata lumea

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor a vorbit despre decizia CCR privind existenta unui conflict intre Guvern si presedinte legat de revocarea procurorului-sef al DNA. Eugen Nicolicea a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2947 seconds )