Libnet.ro
UNICEF

15:00

Olguta Vasilescu reia ideea inchiderii Pilonului II de pensii: Cand s-a infiintat, nu a fost o decizie buna. Statul va completa mereu pensiile. Privatii, nu

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu reia ideea inchiderii Pilonului II de pensii: Cand s-a infiintat, nu a fost o decizie buna. Statul va completa mereu pensiile. Privatii, nu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reluat luni, intr-o discutie cu usile inchise, posibilitatea renuntarii la Pilonul II pensii private obligatorii -, sustinand ca infiintarea acestuia nu a fost o decizie buna, pentru ca privatii nu vor mari pensiile, pe cand statul o va face. Ministrul a amintit ca PSD le-a crescut pensiile, pe cand Basescu le-a taiat. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu: In 2008 s-a dat posibilitatea sa optezi pentru pilonul I sau II de pensii. Nu este foarte bine ce s-a intamplat! Intotdeauna Statul va completa pensiile. In momentul in care discuti cu niste privati, situatia se pune altfel! (surse)

Ministrul Muncii , Lia Olguta Vasilescu, a reluat luni, in cadrul unei reuniuni cu usle inchise pentru presa, posibilitatea renuntarii la Pilonul II de pensii, declarand ca decizia luata in 2008, cand s-a infiintat Pilonul II n-a fost o decizie buna. In 2008 s-a dat posibilitatea celor mai tineri sa opteze pentru Pilonul I sau II. Eu va spun punctul meu de vedere: nu este foarte bine ce s-a intamplat! Eu am optat doar pentru pilonul I de pensii si cred ca e cel mai bun lucru. Intotdeauna Statul va veni sa completeze pensiile pe cand in momentul in care discuti cu niste privati, situatia se pune altfel!, le-a transmis luni ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu persoanelor varstnice la o reuniune care a avut loc la sediul Institutului National de Statistica, potrivit unor surse participante la discutii.

Lia Olguta Vasilescu, anunt crucial despre pensii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a venit cu ultimele precizari despre legea pensiilor si simularile care vor avea loc pentru a stabili formula ideala de calcul. Reprezentantii pensionarilor chiar.

Olguta Vasilescu: Companiile mai pot apela la bonusuri, in loc de marire salariala, pana la data de 31 martie 2018

Companiile din mediul privat mai pot apela la varianta acordarii de bonusuri, in loc de marire salariala, pana la data de 31 martie 2018, iar ulterior acesti angajatori trebuie sa inregistreze in Revisal contractele cu actele aditionale care sa prevada noul brut, a declarat, luni, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la finalul Consiliului National al Confederatiei Nationale a Sindicatelor Libere din Romania CNSLR) Fratia.

Olguta Vasilescu, despre transferul contributiilor de la angajator la angajat: Nu au fost probleme

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca reprezentantii sindicatelor i-au transm.

Lia Olguta Vasilescu: Legea pensiilor este finalizata, lucram la legislatia subsecventa

Legea pensiilor este finalizata, iar autoritatile lucreaza in prezent la legislatia subsecventa, a declarat luni ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, care a subliniat ca se fac simulari pe trei formule de calcul pentru a opta ulterior pentru cea mai avantajoasa.

Lia Olguta Vasilescu: Legea pensiilor este finalizata, lucram la legislatia subsecventa

Legea pensiilor este finalizata, iar autoritatile lucreaza in prezent la legislatia subsecventa, a declarat luni ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, care a subliniat ca se fac simulari pe trei formule de calcul pentru a opta ulterior pentru cea mai avantajoasa, relateaza News. ro.

Olguta Vasilescu: Mediul privat mai poate acorda bonusuri o luna, dar tot trebuie sa creasca salariile

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat luni, dupa intalnirea cu sindicalistii ca mediul privat poate acorda bonusuri pana la 31 martie, dar cresterile de salarii ce vor fi efectuate pentru a acoperi transferul contributiilor trebuie facute si declarate in REVISAL.

Olguta Vasilescu, anunt CRUCIAL pentru pensionari: Este legea lor! Facem simulari pe trei formule de calcul! E util sa fie PRIMII care

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat luni, dupa o intalnire cu reprezentantii pensionarilor de la INS, ca proiectul de lege al pensiilor este finalizat Reprezentantii pensionarilor chiar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )