Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Olguta Vasilescu recunoaste ca randamentul Pilonului I de pensii vine artificial, din pixul guvernantilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Olguta Vasilescu recunoaste ca randamentul Pilonului I de pensii vine artificial, din pixul guvernantilor

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a recunoscut, intr-o emisiune, ca punctul de pensie nu creste organic, ci el este majorat artificial, din pixul guvernantilor, asa cum s-a intamplat si de cand este PSD la guvernare. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu, ultimele informatii despre pensii. De cand va creste punctul de pensie

Deficitul la bugetul de pensii s-a redus prin transferul contributiilor cu 56,4%, de la 912 milioane de euro in primul trimestru al anului 2016, la 397,5 milioane de euro in prezent, a declarat, duminica seara,.

Olguta Vasilescu a hotarat SOARTA Pilonului II de pensii! Ce se va iNTAMPLA incepand din aceasta VARA

Pilonul II de pensii va fi optional, iar aceasta varianta fara doar si poate este batuta in cuie, a declarat, duminica seara, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la Romania TV, adaugand ca pe durata ve.

Lia Olguta Vasilescu a decis: Pilonul II va fi optional. Aceasta varianta e batuta in cuie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a delcarat, duminica seara, ca Pilonul II de pensii va fi optional, iar aceasta varianta fara doar si poate este batuta in cuie. Precizarile au venit in contextul in care Guvernul a negat in repetate randuri ca ar vrea desfiintarea Pilonului II sau golirea acestuia de continut.

Olguta Vasilescu: Transferul contributiilor a adus mai multi bani la pensii. Nu ne atingem de pensiile speciale ale cadrelor militare

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, sustine ca transferul contributiilor de la angajator la angajat a redus deficitul la fondul de pensii cu 56,4%, fata de 50% cat a estimat cand a propus ca salariatii sa-si plateasca singuri contributiile catre stat. Vasilescu a adaugat ca in vara Pilonul Ii va deveni optional si ca legea pensiilor nu va modifica pensiile speciale ale cadrelor militare.

Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora pe Facebook. Schimbari importante pentru cei in varsta

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a anuntat, miercuri, pe Facebook, doua dintre hotararile aprobate de Guvern, care vizeaza varstnicii. Guvernul a aprobat azi o Hotarare initiata de Ministerul Muncii.

Olguta Vasilescu: Astept ca Iohannis sa se pronunte. Daca nu, e motiv de suspendare; Sunt convinsa ca procesul lui Liviu Dragnea va fi achitat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti seara la TVR1, legat de decizia CCR, ca daca Iohannis nu se va pronunta la timp si nu o va suspenda pe Laura Codruta Kovesi, s-ar putea ajunge la suspendarea presedintelui.

Olguta Vasilescu: Astept ca Iohannis sa se pronunte. Daca nu, e motiv de suspendare; Sunt convinsa ca Liviu Dragnea va fi achitat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti seara la TVR1, legat de decizia CCR, ca daca Iohannis nu se va pronunta la timp si nu o va suspenda pe Laura Codruta Kovesi, s-ar putea ajunge la suspendarea presedintelui.

Olguta Vasilescu stie ce solutie se va da in dosarul lui Liviu Dragnea: Sa tarasti un politician de anvergura liderului partidului de guvernamant intr-un proces penibil... nu e normal

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus, marti seara, ca este convinsa ca liderul PDL, Liviu Dragnea, va fi achitat in dosarul DGASPC, in care este acuzat de fapte de coruptie, alaturi de fosta lui.

Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, asa cum a solicitat Curtea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )