Libnet.ro
UNICEF

16:00

Plafonarea dobnzilor: Mai bine de jumatate dintre romni considera ca o eventuala plafonare trebuie aplicata diferentiat, n functie de tipurile de credit (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Plafonarea dobnzilor: Mai bine de jumatate dintre romni considera ca o eventuala plafonare trebuie aplicata diferentiat, n functie de tipurile de credit (studiu)

Peste jumatate dintre romani 55%) cred ca, daca ar fi aplicat un plafon pentru dobanda anuala efectiva DAE), acesta ar trebui sa tina cont de durata creditului. Mai mult, 41% dintre respondenti considera ca plafonul pentru DAE ar trebui sa fie diferit pentru IFN-uri si banci. Studiul a fost prezentat in cadrul Profit Financial Forum de catre Botond Szimark, directorul pentru regiunea de Sud-Est al International Personal Finance. continuă pe Hotnews

Studiu privind plafonarea DAE: Mai bine de jumatate dintre romni considera ca o eventuala plafonare trebuie aplicata diferentiat, n functie de tipurile de credit

Peste jumatate dintre romani 55%) cred ca, daca ar fi aplicat un plafon pentru dobanda anuala efectiva DAE), acesta ar trebui sa tina cont de durata creditului. Mai mult, 41% dintre respondenti considera ca plafonul pentru DAE ar trebui sa fie diferit pentru IFN-uri si banci. Studiul a fost prezentat in cadrul Profit Financial Forum de catre Botond Szimark, directorul pentru regiunea de Sud-Est al International Personal Finance.

Cum vad romanii plafonarea dobanzilor si in ce situatie s-ar indrepta imprumutatii spre camatari

Peste jumatate dintre romani considera ca o eventuala plafonare a DAE trebuie aplicata diferentiat, in functie de tipurile de credit, si desi au o perceptie negativa despre IFN-uri, imprumutatii cred ca fara acestea ar ajunge pe mana camatarilor.

Romnii, ultimii n UE la cumparaturile de pe internet. Ce se vinde mai bine online la noi

Comertul online reprezinta o piata inca slab dezvoltata in Romania: mai putin de un sfert dintre romanii care intra pe internet cumpara de la magazinele online, potrivit celor mai recente date disponibile, emise luni de Biroul european de statistica Eurostat. Poate fi si o veste buna: piata romaneasca e-commerce mai are loc de crestere, deci sanse pentru noi afaceri.

Freddie Mercury. O biografie intima, scrisa de omul care l-a cunoscut cel mai bine

Am fost pentru Freddie bucatar-sef, spalator de sticle, chelner, valet, secretar, om de serviciu. si matusa intelegatoare din momentele sale de agonie, scrie Peter Freestone. Am calatorit cu el in toata lumea, am fost alaturi de el pe culmi, dar si in cele mai negre momente. I-am fost bodyguard si, la finalul vietii, am fost una din infirmierele lui. - Peter Freestone a fost asistentul personal al lui Freddie Mercury in ultimii 12 ani ai vietii artistului. Comanda cartea la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )