Libnet.ro
UNICEF

12:45

Citu, despre Prima Casa: Vom face un program nou, trebuie modernizat

Adevărul Adevărul,
Citu, despre Prima Casa: Vom face un program nou, trebuie modernizat

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca se ia in calcul lansarea unui nou program Prima Casa, dupa ce va fi modernizat, iar plafonul stabilit va tine cpont de preturile de acum din piata imobiliara. continuă pe Adevărul

FLORIN CITU: Programul Prima Casa trebuie modernizat - o sa fie un program nou

Programul Prima Casa trebuie modernizat si adus la conditiile standard de astazi, a afirmat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa ce Premierul Ludovic Orban a spus ca, in ceea ce priveste plafonul, trebuie sa se tina cont de realitatea de pe piata imobiliara actuala.

Ultima ora. Schimbare uriasa la programul Prima Casa. Milioane de romani vor fi afectati

In cadrul sedintei de miercuri, premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, au discutat despre programul Prima Casa, stabilind astfel reguli noi de functionare. Executivul a anuntat introducere aunui plafon care sa fie in acord cu realitatea imobiliara de astazi. Ce i-a cerut Orban ministrului Finantelor Pandemia a afectat zeci de sectoare, printre care .

Florin Citu cere modificarea programului Prima Casa, pentru ca a crescut pretul constructiilor

Programul Prima Casa trebuie modernizat si adus la preturile actuale, a declarat, miercuri, minist.

Ce se intampla cu programul Prima Casa: Schimbari majore anuntate de Guvernul Romaniei

Guvernul Romaniei are in vedere modificarea Programului Prima Casa, celebru pentru oportunitatea pe care o ofera tinerilor, in vederea achizitionariiunei locuinte. Premierul Ludovic Orban si.

Citu anunta ca statul va face o emisiune de obligatiuni pentru populatie: Este un program de emisiuni de obligatiuni care vine alaturi de programul economic

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta ca statul va face o emisiune de obligatiuni destinata populatiei care are incredere in Guvern, banii urmand a fi utilizati pentru investitii. Este un program prin care noi speram ca romanii, daca au incredere in Guvern, sa investeasca in aceste obligatiuni, iar banii aceia vor fi folositi pentru investitii.

Florin Citu, despre IMM Invest: Este cel mai de succes program din ultimii 30 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta ca, pana la sfarsitul saptamanii trecute, peste 8.

Anuntul asteptat de toti microbistii. Cand vom avea din nou spectatori in stadioane

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a vorbit marti despre posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioanele din Romania in conditiile amanarii masurilor de relaxare pregatite de Executiv pentru data de 1 iulie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )