Libnet.ro
UNICEF

17:45

DUPA CE A PRIMIT ACORDUL DE DISTRIBUIRE PENTRU 1,98 MILIARDE LEI FNGCIMM a lansat Programul Prima Casa 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA CE A PRIMIT ACORDUL DE DISTRIBUIRE PENTRU 1,98 MILIARDE LEI FNGCIMM a lansat Programul Prima Casa 2020

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) a lansat Programul Prima Casa 2020, dupa ce a primit de la Ministerul Finantelor Publice MFP) acordul de distribuire pentru suma de 1,98 miliarde lei din plafonul total de 2 miliarde lei, alocat pentru anul in curs prin Hotararea de Guvern nr. continuă pe Ziarul Bursa

incepe Prima Casa 2020. Finantele au transmis joi acordul de distribuire pentru 1,98 miliarde lei

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) a anuntat joi lansarea Programului Prima Casa 2020, ca urmare a primirii, din partea Ministerului Finantelor Publice, a acordului de distribuire pentru suma de 1,98 miliarde lei din plafonul total de 2 miliarde lei, alocat pentru anul 2020. Programul Prima Casa 2020 beneficiaza de aceleasi conditii de garantare din partea statului roman, in favoarea finantarilor acordate de catre cele 14 banci participante.

incepe Prima Casa 2020. Ministerul Finantelor a transmis acordul de distribuire pentru 1,98 miliarde lei

A fost anuntata lansarea Programului Prima Casa 2020. Ministerul Finantelor a transmis acordul de distribuire pentru 1,98 miliarde lei din plafonul total de 2 miliarde lei, alocat pentru anul acesta, catre Fondul Na.

Franklin Templeton preia rivalul Legg Mason pentru 4,5 miliarde de dolari

Compania de administrare a activelor Franklin Resources Inc, care opereaza sub denumirea Franklin Templeton, a anuntat ieri preluarea rivalului Legg Mason pentru 4,5 miliarde de dolari, dand nastere unei companii financiare care va avea sub administrare active in valoare de 1. 500 miliarde de dolari, transmite AP, potrivit Agerpres.

Franklin Templeton preia rivalul Legg Mason pentru 4,5 miliarde de dolari

Compania de administrare a activelor Franklin Resources Inc, care opereaza sub denumirea Franklin Templeton, a anuntat, marti, preluarea rivalului Legg Mason pentru 4,5 miliarde de dolari, dand nastere unei companii financiare care va avea sub administrare active in valoare de 1. 500 miliarde de dolari.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor si Senat.

Tesla obtine acordul justitiei pentru taierea padurii de pe terenul primei sale fabrici de automobile si baterii din Europa

Tesla a obtinut, joi, acordul unui tribunal german pentru a continua taierea padurii de pe un teren din apropierea Berlinului unde va construi prima fabrica de automobile si de baterii a companiei din Europa, decizia fiind o infrangere pentru ecologistii locali.

Violeta Alexandru a primit aviz negativ pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii

Violeta Alexandru, ministru desemnat pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Bogdan Gheorghiu a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Bogdan Gheorghiu a primit marti aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru Ministerul Educatiei, cu multe reprosuri la pachet

Ministrul propus al Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a primit reprosuri, marti, la audierea s.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )