Libnet.ro
UNICEF

19:30

Modificari in Programul IMM Invest: A fost majorat plafonul de garantii, iar dobanda este subventionata pentru 8 luni de la intrarea in program

Adevărul Adevărul,
Modificari in Programul IMM Invest: A fost majorat plafonul de garantii, iar dobanda este subventionata pentru 8 luni de la intrarea in program

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a prezentat, la finalul sedintei de Guvern, modificarile Programului IMM Invest, adoptate de Executiv. Acestea se refera la majorarea plafonului de garantii de la 15 la 20 miliarde de lei si la subventionarea dobanzii pentru o perioada de 8 luni, de la intrarea in program. continuă pe Adevărul

Guvernul Orban a aprobatcresterea plafonului de garantii pentru programul IMM Invest la 20 de miliarde de lei

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Orban a aprobat, in sedinta de vineri,cresterea plafonului de garantii pentru programul IMM Invest de la 15 miliarde de lei, la 20 de.

IMM Invest 2021. Schimbari in programul Guvernului, incepand din ianuarie

Programul IMM Invest urmeaza sa sufere modificari foarte importante efectuate de Mnisterul Finantelor Publice! Chiar daca a fost anuntata majorarea plafonului la 20 miliarde lei, se pare ca actul normativ contine si alte modificari care nu ii vor bucura deloc pe oamenii de afaceri. Programul IMM Invest suporta modificari importante Una dintre cele mai importante .

Modificari ce vor fi aduse IMM Invest. De la anul se spune Adio subventionarii dobanzilor (proiect)

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa modifice programul IMM Invest. Desi a fost deja anuntata majorarea plafonului la 20 miliarde lei, se pare ca actul normativ contine si alte modificari. Una dintre cele mai importante este legata de subventionarea dobanzii si a anumitor comisioane.

Modificarile aduse la proiectul IMM Invest din 2021

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa modifice programul IMM Invest. Desi a fost deja anuntata majorarea plafonului la 20 miliarde lei, se pare ca actul normativ contine si alte modificari. Una dintre cele mai importante este legata de subventionarea dobanzii, scrie HotNews. ro.

IMM Invest, o gluma proasta sau truc de marketing: cate firme au avut de castigat, de fapt

In timp ce Guvernul s-a laudat cu aproximativ 7000 de credite acordate prin intermediul IMM Invest, realitatea in Romania este cu totul alta. in functie de cercul in care te invarti in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )