Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima Casa continua in 2020. Plafonul va fi de 2 miliarde lei (Proiect)

Hotnews Hotnews,
 Prima Casa continua in 2020. Plafonul va fi de 2 miliarde lei (Proiect)

Ministerul Finantelor Publice MFP) doreste sa continue programul Prima casa. in acest sens a elaborat un proiect de hotarare prin care se stabileste plafonul pentru acest an la 2 miliarde lei. continuă pe Hotnews

PRIMA CASA 2020. Cat este plafonul de garantare pentru noul an aferent programului

Plafonul total de garantare pentru anul 2020, aferent Programului Prima Casa, este de doua miliarde de lei, potrivit proiectului de hotarare a Guvernului, postat pe pagina Ministerului Finantelor Publice.

Prima Casa 2020. Cati bani au fost alocati si ce comisioane vor fi aplicate

Programul Prima Casa va avea un plafon de garantare de doua miliarde lei in anul 2020, potrivit unui proiect de hotarare al Guvernului publicat de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Prima Casa 2020. Ce comisioane se vor aplica si ce schimbari intervin, de anul acesta

In programul Prima Casa au intervenit mai multe schimbari. Care sunt acestea si ce comisioane vor fi? Iata informatiile pe care trebuie sa le ia la cunostinta romanii despre acest program! Programul Prima Casa 2020 Acest program va avea un plafon de garantare in valoare de doua miliarde de lei in acest an. Strategia acestuia .

Ministrul Finantelor: Programul Prima Casa functioneaza, are plafon doua miliarde si nu se opreste

Florin Citu, ministrul Finantelor, a tinut sa precizeze ca Programul Prima Casa functioneaza, are un plafon de doua miliarde de lei si nu au fost schimbate criteriile de acordare a.

Programul Prima Casa 2020: cati bani poti primi si ce comisioane trebuie sa platesti

Ministerul Finantelor Publice a confirmat ca cetatenii Romaniei vor putea beneficia si in anul 2020 de programul Prima Casa. Programul care-i ajuta pe cetateni sa-si achizitioneze mai.

CSALB: Creditele Prima Casa si cele acordate de Bancile pentru Locuinte nu au sanse de a fi negociate cu bancile

Radierile din Biroul de Credite, creditele cesionate de banci catre entitati care sunt non-financiare, creditele care sunt acordate prin Programul Prima Casa si creditele acordate de Bancile pentru Locuinte nu au sanse de a fi negociate cu bancile, a declarat, joi, Alexandru Paunescu, presedinte al Colegiului de Coordonare al Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB), intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Capitala - buget de peste 10 miliarde lei pentru anul curent

Nicusor Dan: Bugetul Capitalei pentru 2020, la fel de delirant ca precedentele Proiectul de buget al Capitalei, pentru anul 2020, aflat in dezbatere publica pe site-ul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, a iscat dezbateri aprinse intre reprezentantii administratiei publice locale si cei care se pregatesc pentru alegerile locale din luna iunie.

PSD ii acuza pe liberali ca vor sa puna mana pe 6,4 miliarde lei: Dimineata ministru al Sanatatii, seara angajat al unei clinici private

PSD acuza PNL ca, printr-o afacere de partid, pusa la cale de cel care dimineata este ministru al Sanatatii, iar seara angajat al unei clinici private vrea sa puna mana pe 6,4 miliarde de lei, prin privatizarea programelor nationale de sanatate. Social-democratii pun in acest context intrebarea cum va reactiona atat presedintele Klaus Iohannis, cat si institutiile statului la acest gest, catalogandu-l drept un furt pe fata.

Ministrul Finantelor: Sunt 50 de miliarde de lei pentru investitii; doua autostrazi mari si late pe care vrem sa le incepem sa le facem

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, la Digi 24, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii, potrivit Agerpres.

Ministrul Finantelor justifica imprumutul de 87 de miliarde de lei. Romania se va imprumuta, in 2020, mai mult decat in timpul crizei economice.

Romania se imprumuta, anul acesta, mai mult decat in timpul crizei economice. Ministrul Finantelor, Florin Citu, declara ca va folosi jumatate din acel imprumut, peste 40 de miliarde de lei pentru achitarea datoriilor ajunse la scadenta facute de guvernele anterioare. Restul imprumutului va acoperi deficitul bugetar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )