Libnet.ro
UNICEF

11:15

De cati bani avem nevoie pentru a incepe o afacere

Adevărul Adevărul,
De cati bani avem nevoie pentru a incepe o afacere

Trei din patru tineri antreprenori considera ca motivul principal pentru care nu reusesc sa-si puna ideile de afaceri in practica este lipsa fondurilor necesare investitiei initiale, arata un sondaj efectuat de platforma Startarium in randul celor inscrisi in Startarium Crowdfunding Makeathon. continuă pe Adevărul

inca o umilinta. Cati bani ar primi familiile victimelor accidentului din Ialomita de la firma de asigurare

Rudele victimelor accidentului din Ialomita ar putea suporta o noua umilinta. De aceasta data ar putea sa vina din partea firmei de asigurare, din partea careia trebuie sa primeasca despagubiri pentru pierderea imensa suferita. Cati bani primesc familiile victimelor din despagubiri in ziua tragediei imense care s-a petrecut pe DN 2A, din Ialomita, victimele, toate .

Cati bani vor primi elevii pentru bursele sociale, de performanta si de merit, in anul scolar 2019-2020

Ministerul Educatiei Nationale a anuntat ca Guvernul tarii noastre a adoptat o hotarare prin care autoritatile locale pot stabili un cuantum mai mare al burselor. in functie de bugetul de care se dispune, bursele sociale, de performanta si de merit ale elevilor pot ajunge si la cateva sute de lei. Cati bani vor primi elevii .

Cati bani va costa schimbarea gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco. Victor Piturca a convins autoritatile

Victor Piturca a primit o veste excelenta din partea autoritatilor din Craiova. Dupa ce antrenorul s-a plans in repetate randuri ca gazonul stadionului Ion Oblemenco este intr-o stare foarte proasta si afecteaza sanatatea jucatorilor, primarul Mihail Genoiu l-a anuntat ca suprafata de joc va fi inlocuita. Investitia se va ridica la peste 600. 000 de euro.

PENSII 2019. Cum poti afla cati bani ai strans la Pilonul II de pensii si in ce conditii ii poti retrage

Romanii aduna tot mai multi bani pentru pensii in pilonul II, adica in conturile deschise pe numele fiecarui angajat. Sumele cresc de la un an la altul si cu cateva sute de lei. Sunt insa si.

ştiri din Economie

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )