Libnet.ro
UNICEF

09:45

Domeniile cu cele mai mari facturi neincasate: constructii, transporturi si consultanta

Hotnews Hotnews,
 Domeniile cu cele mai mari facturi neincasate: constructii, transporturi si consultanta

Firmele din Romania au raportat facturi neplatite in valoare de peste 1 milion de euro prin intermediul unei baze de date electronice lansata de platforma romaneasca Termene. ro. Perioada medie de intarziere pentru facturile neincasate este de 354 de zile de la data emiterii. continuă pe Hotnews

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

Pare din desene animate, dar s-ar putea sa aiba cele mai mari buze din lume

Obsesia pentru interventii chirurgicale a facut-o sa aiba unele dintre cele mai mari buze din lume. Frumusetea lor este relativa, dar ea este mandra de ele. Generatia Instagram este obsedata de aspectul estetic si de ideea de a fi influencer. Chiar daca multe dintre imaginile care ajung pe retelele sociale sunt editate in cea mai .

SUA si 17 aliati pregatesc cele mai mari manevre militare de la Razboiul Rece

000 de militari vor exersa, la anul, trimiterea rapida catre Europa a unor rezerve mari de trupe si tehnica de lupta in cazul unei agresiuni venite din Est.

ANALIZA Salariile de la privat au crescut in medie cu 9,4% in acest an, peste estimari. Unde au fost cele mai mari majorari

Salariile brute in randul companiilor private au crescut in medie cu 9,4% in acest an, potrivit studiului salarial PayWell 2019 realizat de PwC Romania. Majorarea salariala raportata pentru 2019 depaseste nivelul de 4,6%, estimat pentru acest an de catre companiile respondente in editia anterioara. Pentru 2020, companiile private anticipeaza o crestere medie a salariilor brute de 5,7%.

Cele mai bogate femei din lume. O romanca, in Topul Miliardarelor. Pe ce loc se afla

Cu noroc sau multa munca, au reusit sa ajunga cele mai bogate femei din lume. Cum romanii sunt peste tot, si in Topul Miliardarelor regasim o parte din neamul nostru. Pe ce loc se afla? Cele mai bogate femei din lume Diane Hendricks, Meg Whitman si Anastasia Soare au construit imperii in domeniul lor de .

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

Doliu in lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene s-a stins la doar 46 de ani

Cristina Chirica, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene din Vaslui s-a stins din viata la 46 de ani.

Se deschide festivalul culinar Casa Tudorii. Preparate traditionale, gatite de cele mai iscusite gospodine din Baragan

Preparate traditionale gatite de cele mai iscusite gospodine din Baragan vor face deliciul publicului la festivalul culinar organizat la situl arheologic de langa Giurgeni. Festivalul se deschide duminica, 13 octombrie.

Raport OLAF: Romania, cele mai multe fraude cu fonduri europene in domeniul agriculturii, in 2018. Este pe primul loc la capitolul documente false

Romania a semnalat, la nivelul Uniunii Europene, cele mai multe fraude cu fonduri comunitare in perioada 2014-2018 si ocupa locul doi, dupa Polonia, dupa criteriul valorii fraudelor raportate, arata un document de lucru al Oficiului UE Anti-Frauda OLAF). Doar anul trecut, Romania a raportat cele mai multe fraude in domeniul agriculturii, alaturi de Italia, iar Bucurestiul este pe primul loc la capitolul documente falsificate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )