Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mai mult de jumatate din hotelieri au ieftinit cazarea sau au oferit pachete speciale

Adevărul Adevărul,
Mai mult de jumatate din hotelieri au ieftinit cazarea sau au oferit pachete speciale

In speranta ca vor atrage cat mai multi turisti, dupa ridicarea completa a restrictiilor, mai mult de jumatate dintre hotelieri au redus preturile pentru cazare sau au oferit pachete speciale, se arata intr-un studiu realizat de o platforma de rezervari a spatiilor de cazare. continuă pe Adevărul

Germania vrea sa-si ajute mai mult partenerii din UE, a anuntat cancelarul Angela Merkel

Germania trebuie sa-si ajute partenerii din Uniunea Europeana sa-si relanseze economiile dupa criza .

Suma record de 73 miliarde dolari, pentru armament nuclear. SUA sunt responsabile pentru aproape jumatate din aceasta suma cheltuita

Statele nucleare au cheltuit in 2019 suma record de 73 miliarde de dolari pentru arsenalele lor atomice, cu aproape 10% mai mult decat in anul precedent, conform raportului prezentat la Geneva de Campania Internationala pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), grup de organizatii laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 2017.

Cartofii, articolele chimice si telefonia s-au scumpit cel mai mult

Cartofii, articolele chimice si serviciile de telefonie s-au scumpit cel mai mult in luna aprilie a .

Ce se intampla cu banii dati pe biletele la spectacolele ce nu au mai avut loc din cauza starii de urgenta

Guvernul a hotarat ca biletele pentru spectacolele sau evenimentele ce nu au mai avut loc din cauza instaurarii starii de urgenta sa fie folosite pentru alte spectacole sau transformate in vouchere.

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend, incepand cu 22 mai. Masura vine in contextul pandemiei COVID pentru a incuraja atat miscarea in aer liber, cat si mijloacele de transport alternativ.

Avertismentul unui specialist american: Ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna

Un specialist din sanatate al guvernului din Statele Unite avertizeaza ca in lipsa unei reactii nationale fundamentate stiintific la epidemia de COVID-19 ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna.

UPDATE Coronavirus: Rusia a devenit a doua cea mai afectata tara din lume ca numar de contaminari

Rusia, care a inregistrat de la inceputul epidemiei 232. 243 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a devenit a doua cea mai afectata tara din lume dupa numarul de contaminari, potrivit bilantului realizat marti de AFP pornind de la datele oficiale.

STUDIU TRAVELMINIT.RO: Peste jumatate dintre hotelieri isi propun sa atraga turistii cu promotii

Peste 54% dintre hotelieri s-au pregatit pentru intampinarea turistilor cu pachete speciale de cazare, confom unui studiu realizat in luna mai de catre platforma de rezervari hoteliere Travelminit. ro.

Sindicatul Europol: Un politist a fost zgariat de un bombardier cu HIV si hepatita I-am pulverizat in fata stalcita jumatate de tub de Armani din dotare, a avut efect mai mult la noi, decat la el

Sindicatul Europol a distribuit, pe pagina sa de Facebook, un text despre care spune ca a fost scris de un politist care ar fi fost zgariat, in timpul unei interventii din Sectorul 2, de un barbat infectat cu HIV si hepatita. Potrivit sursei citate, incidentul s-a intamplat atunci cand echipajul a vrut sa indeparteze din zona mai multi tineri care jucau tenis de picior: Nu aveam de gand sa dau amenzi, oricum se pare ca sunt inutile.

ALDE: Starea de alerta nu se justifica pentru jumatate din judetele tarii. Legea e improvizata

ALDE nu voteaza legea de instituire a starii de alerta. Purtatorul de cuvant al partidului, Varujan Vosganian, a declarat in plenul Camerei Deputatilor, ca starea de alerta nu se justifica pentru mai bine de jumatate dintre judetele de pe teritoriul Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )