Libnet.ro
UNICEF

09:00

Platforma IMM Invest, luata cu asalt de firme: S-au inscris deja peste 24.000 de companii afectate de criza generata de coronavirus

B1 B1,
Platforma IMM Invest, luata cu asalt de firme: S-au inscris deja peste 24.000 de companii afectate de criza generata de coronavirus

Peste 24. 000 de companii s-au inscris pe IMM Invest, programul guvernamental care ajuta firmele sa-si asigure capitalul de lucru si de investitii in contextul epidemiei de coronavirus. Asta, la putin peste o zi. continuă pe B1

Citu anunta ca platforma IMM Invest va fi functionala la inceputul acestei saptamani

Ministrul de Finante, Florin Citu, spune ca platforma IMM Invest va fi functionala in primele zile ale acestei saptamani. O sa anunt maine ora exacta cand va incepe. Este in testari, este gata, afirma acesta.

Platforma IMM Invest, disponibila de la inceputul saptamanii. Florin Citu: Este gata, este testata

Platforma IMM Invest, ce va permite intreprinderilor mici si mijlocii din Romania sa isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau investitii, prin accesarea unor credite garantate de.

OFICIAL. inscrierile pe IMM Invest incep marti, la ora 9.00

Inscrierile pe platforma IMM Invest se reiau incepand cu data de 28 aprilie 2020, ora 9:00, anunta in mod oficial Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

IMM Invest: Ce recomandari are Fondul de Garantare pentru antreprenorii care aplica

Fondul National de Garantare FNGCIMM) anunta ca platforma IMM Invest, deschisa pentru primirea aplicatiilor astazi, 28 aprilie ora 9:00, a inregistrat peste 7. 400 de cereri dupa 2 ore de la momentul in care a fost disponibila. De asemenea, autoritatea.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat deja platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

STS a preluat dezvoltarea, administrarea si gazduirea site-ului IMM Invest: Este permisa accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori

Site-ul programului de creditare IMM Invest, imminvest. ro, a fost preluat pentru dezvoltare, administrare si gazduire de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), potrivit unui comunicat remis marti HotNews. ro. STS spune ca decizia a fost luata in urma analizei realizate impreuna cu reprezentantii Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii si ca site-ul a fost reproiectat pentru a permite accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori. Pana la ora aceasta 11:50) sunt peste 8. 400 de solicitari in platforma. Platforma initiala imminvest. ro a fost creata de ST Romania.

IMM Invest e, in sfarsit, functional: cate firme au cerut ajutor de la Guvern

Site-ul IMM Invest, platforma pe care firmele se pot inregistra pentru a primi bani garantati de stat, a inceput cu stangul si a avut probleme inca de la lansare. intr-un final, pare ca a.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat azi platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

Platforma informatica IMM Invest ar putea deveni functionala maine

Platforma informatica IMM Invest va fi functionala in aceasta saptamana, marti sau miercuri, a anunt.

IMM Invest se lanseaza marti. Unele firme au deja creditele pre-aprobate de catre banci. Cristian Paun: Procesul e atat de complex, incat poti sa fii primul la Fond si ultimul la banca

Antreprenorii ar trebui sa se duca mai intai la banca pentru a vedea daca se incadreaza la un credit prin programul IMM Invest, iar apoi sa se inscrie pe site-ul dedicat, sustine Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Potrivit acestuia, unele firme au facut asta si au creditele pre-aprobate de catre banci, acum urmand sa se inscrie pe site-ul https:www. imminvest. ro. Totusi, spune el, sunt banci care inca nu si-au facut produsul intern.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )