Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revolut vrea sa-si tripleze veniturile in 2019 si sa se extinda in alte trei state

Adevărul Adevărul,
Revolut vrea sa-si tripleze veniturile in 2019 si sa se extinda in alte trei state

Revolut, platforma financiara londoneza, raporteaza o crestere importanta a veniturilor in 2018, mai mare cu 354% decat cea inregistrata in 2017. Informatiile sunt cuprinse in raportul financiar aferent anului 2018, care se incheie pe 31 decembrie 2018. continuă pe Adevărul

Aplicatia Revolut vrea sa stie daca ai fost esti membru PSD, al guvernului, ori consilier de Teleorman: Este o simpla masura anti-coruptie si anti-frauda

Aplicatia financiara Revolut face un sondaj straniu printre persoanele care vor sa isi faca un cont nou. Aleatoriu, o parte dintre acestea au fost intrebate daca unt membri PSD, daca au fost sau sunt consilieri.

Aplicatia Revolut vrea sa stie daca esti pesedist. Este o simpla masura anticoruptie si antifrauda

Aplicatia financiara Revolut intreaba anumite persoane care vor sa isi faca un cont daca sunt membri PSD, daca au fost sau sunt consilieri locali in judetul Teleorman sau daca sunt membri in administratia.

Revolut vrea sa angajeze 3.500 de persoane pana vara viitoare

FinTech-ul britanic Revolut se pregateste sa angajeze in jur de 3. 500 de persoane ca urmare a extinderii pe 24 de piete noi, in urma unui parteneriat global incheiat cu Visa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )