Libnet.ro
UNICEF

00:07

STUDIU 4 din 10 romani vor sa calatoreasca dupa 15 mai. Ce cazari cauta

Adevărul Adevărul,
STUDIU 4 din 10 romani vor sa calatoreasca dupa 15 mai. Ce cazari cauta

Patru din zece romani planuiesc sa calatoreasca dupa ridicarea restrictiilor din 15 mai, iar alegerea se axeaza pe cazari izolate si rezervarile fara risc, reiese din rezultatele unui studiu publicat, vineri, de o platforma de rezervari online. continuă pe Adevărul

Studiu: 4 din 10 romani vor sa calatoreasca dupa 15 mai; optiunile sunt pentru cazari izolate si fara risc

Patru din zece romani planuiesc sa calatoreasca dupa ridicarea restrictiilor din 15 mai, iar alegerea se axeaza pe cazari izolate si rezervarile fara risc, reiese din rezultatele unui studiu publicat de o platforma de rezervari online.

Unele magazine din mall-uri se deschid dupa 15 mai. Care sunt acestea

Ludovic Orban a venit cu noi precizari: in anumite spatii de tip mall, sunt magazine care au intrari exterioare si este normal ca aceste magazine, chiar daca sunt in interiorul mall-urilor, ele vor fi.

COVID-19 |Studiu: Romanii prefera cazarile izolate, iar peste 40% intentioneaza sa calatoreasca dupa ridicarea restrictiilor

Romanii nu se tem sa calatoreasca in tara dupa ce masurile de restrictie vor fi ridicate, este concluzia unui studiu realizat in luna mai de catre platforma de rezervari hoteliere Travelminit. ro. Peste 40% dintre respondenti au in plan sa calatoreasca.

Canotorii romani isi reiau cantonamentul dupa 15 mai. Cum si-au mentinut tonusul acasa in ultimele doua luni?

Dupa doua luni in care s-au antrenat in siguranta, acasa, insa sub stricta supraveghere a antrenorilor, sportivii din Lotul Roman de Canotaj isi vor relua pregatirea la Complexul Sportiv National Snagov dupa data de 15 mai.

Ce se schimba dupa 15 mai: 85% dintre cei peste 3600 de angajati Orange lucreaza in prezent de acasa, dar revenirea la birou se va face gradual, pe mai multe luni

Starea de urgenta se incheie joi, 14 mai, dar asta nu inseamna ca mii de angajati vor veni la munca imediat, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Orange, cel mai mare operator local de comunicatii mobile, cu peste 3600 de angajati, a transmis la solicitarea HotNews. ro care este planul de revenire la birouri a angajatilor si masurile de protectie care se vor lua. 85% dintre angajati au lucrat pana acum de acasa, iar revenirea la birouri nu se va face brusc, ci gradual pe parcursul mai multor luni si cu masuri de protectie. Vezi in articol ce spune Orange despre schimbarile care vor avea loc dupa incheierea starii de urgenta.

Cum ne protejam de coronavirus dupa 15 mai. Medic: Putem fi expusi unui adevarat dezastru

Medicii atrag atentia cu privire la pericolul pe care il poate reprezenta introducerea libertatii totale in circulatie. Daca regulile de distantare nu vor fi respectate in continuare, vom fi expusi unui adevarat dezastru.

Cristoiu: Cine este de vina pentru ca bisericile nu vor fi redeschise dupa 15 mai

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu afirma ca mentinerea bisericilor inchise si dupa incetarea starii de urgenta este din vina BOR, care nu a facut presiuni, si, care, in opinia sa, ar trebui sa fie mai activa, chiar si in raport cu statul.

Noi amenzi dupa 15 mai. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a recunoscut ca se vor aplica noi amenzi dupa 15 mai, mai ales celor care nu poarta masca in spatiile inchise sau mijloacele de transport in comun.

Deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai, sub semnul intrebarii: ce a raspuns Marcel Vela

In cel mai nou set de raspunsuri postare pe Facebook la intrebarile poporului, Marcel Vela a adresat un subiect arzator, deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai. in urma cu.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )