Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru turism. Cautarile pentru cazare au crescut cu 30% in ultima saptamana

Adevărul Adevărul,
Vesti bune pentru turism. Cautarile pentru cazare au crescut cu 30% in ultima saptamana

Ca urmare a vestilor din ultimele zile cu privire la foarte posibila redeschidere a hotelurilor, cautarile de cazare la hotelurile si pensiunile din Romania au crescut cu pana la 30% in ultima saptamana, comparativ cu saptamana anterioara, anunta platforma de rezervari hoteliere Travelminit. ro prin intermediul unui comunicat. continuă pe Adevărul

Vesti bune de la Racari. 11 persoane internate in spital, cu COVID-19, au fost testate negativ

11 persoane de la Centrul de Asistenta Medico-Sociala Ghergani - Racari, beneficiari si angajati, au primit rezultate negative dupa mai multe zile de spitalizare in Sectia de Boli Infectioase din Targoviste.

Vesti bune de la cercetatori: medicamentul pentru Ebola, eficient in tratarea coronavirusului

Oamenii de stiinta au anutat ca medicamentul remdesivir, folosit in tratamentul pentru Ebola, este eficient si in cazul pacientilor bolnavi de COVID-19.

Presedintele CJ Mehedinti, Aladin Georgescu (PSD): Am semnat contractul de finantare pentru reabilitarea, modernizarea si extinderea ambulatoriului integrat al Spitalului Judetean Drobeta Turnu Severin

Consiliul Judetean Mehedinti a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea, modernizarea si extinderea ambulatoriului integrat al Spitalului Judetean Drobeta Turnu Severin. Prin extinderea.

Hotelierii greci nu doresc sa functioneze in conditii de hoteluri-spital. Vacanta aproape de casa in aceasta vara, recomanda secretarul de stat francez pentru turism

Grecia, una dintre tarile cele mai afectate de pierderile din turism, studiaza elaborarea unor protocoale de siguranta sanitara pentru hoteluri ce ar urma sa fie adoptate pana la sfarsitul lunii mai. Secretarul de stat francez pentru turism considera ca locurile potrivite pentru vacanta anul acesta vor fi cele in natura, parcurile si gradinile din zonele verzi, unde virusul nu circula activ.

Pesimism si vesti proaste pentru suporteri

Optimismul oficialilor din fotbal, legat de reluarea campionatelor, a fost inlocuit de pesemis, iar mai multe federa ii au decis, deja, sa anuleze competi iile. Amatorii de fotbal au tot mai pu ine speran e ca vor vedea partide, chiar si la TV, pana la vara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )