Libnet.ro
UNICEF

06:30

Certificatele CSU vor putea fi cerute de mai multe firme

Hotnews Hotnews,
 Certificatele CSU vor putea fi cerute de mai multe firme

Va creste numarul firmelor care vor putea obtine certificatele pentru situatii de urgenta CSU), utile la amanarea platii ratelor bancare, de exemplu. continuă pe Hotnews

Toti turistii ar putea fi testati pentru coronavirus cand intra in statiunile de pe litoral. George Niculescu, prefectul judetului Constanta, a explicat ca sunt luate in calcul mai multe masuri

George Niculescu, prefectul judetului Constanta, a explicat ca autoritatile iau in calcul mai multe masuri pentru a preveni si limita raspandirea COVID-19 pe litoralul romanesc, iar una dintre ele este.

Pensionarii vor putea cere telefonic incasarea pensiei pe card: ce comision percepe banca

Pensionarii vor putea cere telefonic incasarea pensiei pe card, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la casele de pensii si la sediul bancii, a anuntat luni una dintre cele mai cunoscute banci din Romania, precizand si care este comisionul lunar de administrare.

Klaus Iohannis, veste excelenta pentru sportivi! Cand vor putea reincepe cantonamentele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca sportivii de performanta vor putea reincepe cantonamen.

Unifarm admite ca a livrat masti periculoase in mai multe spitale: Am stopat distributia lor

Compania Unifarm confirma ca a distribuit masti periculoase catre mai multe spitale si sustine ca, in 98% dintre unitatile medicale, acestea au fost deja inlocuite.

Inundatii in mai multe localitati dupa ploile abundente de luni dupa-amiaza

Ploile torentiale cazute luni dupa-amiaza in judetul Calarasi au creat probleme in mai multe localitati. Pompierii militari au fost alertati sa intervina pentru evacuarea apei care a inundat zeci de gospodarii.

Un sofer incepator a facut tandari doua garduri si s-a rasturnat de mai multe ori

Lipsa experientei la volan si-a spus cuvantul, in cazul unui tanar de 18 ani. Acesta a produs un accident grav in comuna damboviteana Baleni, seara trecuta. S-a rostogolit cu masina de mai multe ori si a distrus si doua garduri.

Ministrul Sporturilor a dat cartile pe fata: Ce activitati vor putea fi practicate dupa 15 mai si in ce conditii

SIonut Stroe a venit cu o serie de precizari, la o zi dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu va mai prelungi starea de urgenta.

Guvernul da peste cap planurile patronilor de restaurante: O putem duce inca o luna jumate, doua. Cand se vor putea redeschide terasele macar

Premierul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca NU se vor redeschide restaurantele si cafenelele de la 15 mai, sustinand ca domeniul HoReCa are o contributie limitata in produsul intern brut, insa a dat totusi un orizont pentru o redeschidere a teraselor. Astfel, premierul contrazice un plan propus de patronii de restaurante si cafenele membri ai organizatiei HORA, de redeschidere a acestor localuri.

Seceta puternica in mai multe regiuni. Deficite de apa in sol, culturi in pericol

Seceta pedologica moderata, puternica si extrema se va semnala in cultura graului de toamna in in Moldova, Dobrogea, Muntenia, Banat, Crisana, Transilvania si in cea mai mare parte a Olteniei, releva prognoza agrometeorologica valabila in perioada 5 - 11 mai, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Incendiu violent in Colonia 1 Mai din Brasov. Mai multe cladiri afectate

Un incendiu violent a izbucnit in satul Colonia 1 Mai din judetul Brasov. Au ars anexele unei locuinte, doua acoperisuri, o motocicleta, iar din cauza caldurii la o alta casa s-au spart mai multe geamuri, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )