Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban, despre amanarea platii ratelor: Sa ne asiguram ca toate bancile aplica legea Florin Citu: Sunt persoane care au avut ratele amanate si printr-un SMS (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre amanarea platii ratelor: Sa ne asiguram ca toate bancile aplica legea Florin Citu: Sunt persoane care au avut ratele amanate si printr-un SMS (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca s-a ajuns la zi cu rambursarea TVA. in aceeasi sedinta, premierul Ludovic Orban a cerut ca Executivul sa aiba un . continuă pe B1

Ludovic Orban despre prelungirea starii de urgenta: inca nu suntem la varful pandemiei

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca este necesara prelungirea starii de urgenta deoarece Romania nu a ajuns inca in varful pandemiei, care este preconizat a fi in perioada 20 aprilie 5 mai.

Ludovic Orban, sageti catre Tariceanu: Peroreaza unii care habar nu au de testare despre numarul testelor. Ce capacitate de testare pe zi are Romania

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa-i spuna cum mai sta Romania cu numarul de testari pe zi, in conditiile in care de cateva zile Calin Popescu-Tariceanu acuza Guvernul ca ascunde datele despre testare.

Orban, despre localitatile aflate in carantina: Am remarcat o reducere a persoanelor infectate, practic o stapanire a virusului

Premierul Ludovic Orban, spune ca masura carantinarii Sucevei si a localitatilor din zona limitrofa a fost foarte buna, iar acum se vad rezultatele prin reducerea numarului de infectii. Orban spune ca poate vorbi de o stapanire a virusului.

Orban, despre incuviintarea starii de urgenta: Si-ar asuma o raspundere uriasa votand impotriva. Nu s-a ajuns la varful epidemiei

Premierul Ludovic Orban, a declarat, marti seara, ca nu crede ca parlamentarii vor vota impotriva incuviintarii prelungirii starii de urgenta, avand in vedere ca varful epidemiei este asteptat in perioada 20 aprilie 5 mai, iar orice relaxare a masurilor poate sa duca la cresterea numarului de infectari.

Ludovic Orban: A scazut numarul romanilor care se intorc in tara. Le multumesc celor care au luat decizia de a nu veni

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a scazut numarul romanilor care se intorc in tara in aceasta perioada. Desi autoritatile se asteptau ca inainte de Sarbatorile Pascale sa vina foarte multi romani, Ludovic Orban a tinut sa le multumeasca celor din Diaspora.

Bogdan Chirieac: Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio sansa sa mai castige alegerile

Bogdan Chirieac prevede un viitor sumbru, pe plan politic, pentru premierul Ludovic Orban si PNL. Analistul politic spune ca partidul liberalilor nu are nicio sansa sa mai castige alegerile cu Orban la conducere.

Cand revin copiii pe bancile scolii: Ludovic Orban a facut anuntul si s-ar putea sa te socheze

In plina pandemie, cu un numar de decese care creste in fiecare zi, Ludovic Orban s-a aruncat sa defineasca o data exacta pentru reinceperea cursurilor. Presedintele Klaus Iohannis a.

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca anul scolar va fi incheiat. Posibila reluare a cursurilor dupa 15 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca anul scolar va fi incheiat, iar elevii si studentii vor sustine examenele. Premierul afirma ca activitatea ar putea fi reluata dupa 15 mai.

Ludovic Orban promite alocari mai mari din impozitul pe venit pentru sustinerea investitiilor

Premierul Ludovic Orban promite alocari mai mari din impozitul pe venit pentru investitii ale autoritatilor locale si va da voie universitatilor sa cheltuiasca si ele soldurile la dispozitie tot pentru astfel de obiective, care au ca scop sustinerea economiei romanesti, potrivit Mediafax.

Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Kelemen Hunor si Varujan Pambuccian scisoare catre Ludovic Orban

Liderii mai multor partide parlamentare au trimis, luni, o scrisoare premierului Ludovic Orban in care cer organizarea unor intalniri de lucru periodice pentru a discuta masurile pe care Guvernul le are in vedere in aceasta perioada de criza generata de coronavirus, precum si a altora ce se vor mai ivi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )