Libnet.ro
UNICEF

10:30

Parlamentul a aprobat amanarea platii chiriilor

Adevărul Adevărul,
Parlamentul a aprobat amanarea platii chiriilor

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind aplicarea unor scutiri de la plata chiriei pentru perioada starii de urgenta, scrie Agerpres. S-au inregistrat, la votul electronic la distanta, 220 voturi pentru, 77 impotriva si 7 abtineri. Camera Deputatilor este for decizional. continuă pe Adevărul

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor, miercuri Intra la vot si proiectul privind amanarea platii chiriilor in perioada starii de urgenta

Camera Deputatilor se intruneste, miercuri, in sedinta, cu participarea efectiva a mai multor deputati, printre proiectele care urmeaza sa fie dezbatute aflandu-se si cel privind amanarea platii chiriilor pe perioada starii de urgenta.

Legea pentru amanarea platii chiriilor a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind amanarea platilor chiriei pentru perioada starii de urgenta. Astfel, locatarii ale caror venituri au scazut cu cel putin 15% in luna martie pot solicita amanarea chiriei, fara dobanzi sau penalitati. Cu toate acestea, locatarii vor fi obligati sa plateasca ulterior chiriile lunare a caror plata a fost amanata, esalonat, in rate egale,pana la 31 decembrie 2020.

Curtea Constitutionala va verifica, peste o luna, legea privind amanarea platii ratelor bancare

Contestatiile depuse de senatorii si deputatii liberali cu privire la legile adoptate de Parlament pentru amanarea platii ratelor pentru credite si pentru prelungirea mandatelor alesilor locali vor fi judecate de Curtea Constitutionala in 27 mai. Ambele acte normative au fost adoptate de Parlament, la mijlocul saptamanii trecute, dupa ce Guvernul Orban reglementase diferit, prin ordonante de urgenta, cele doua probleme.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )