Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza pentru IMM-urile din constructii - studiu

Hotnews Hotnews,
 Criza pentru IMM-urile din constructii - studiu

Covid-19 a starnit un soc al rentabilitatii IMM-urilor din sectorul constructiilor, acestea reprezentand partea cea mai importanta a companiilor din acest domeniu, cu o pondere a cifrei de afaceri de aproximativ 80% din totalul sectorului in Europa, arata o analiza Euler Hermes, care preconizeaza ca insolventele din sectorul constructiilor din Europa vor creste cu 14 -24% in 2020. continuă pe Hotnews

VIDEOCONFERINTA INVESTITII IMOBILIARE SI ACHIZITII PUBLICE IN PANDEMIE ADRIANA IFTIME, DIRECTOR GENERAL FEDERATIA PATRONATELOR SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII: Sectorul constructiilor poate sustine economia nationala, indiferent cat va dura aceasta pandemie

Sectorul constructiilor poate mentine economia romanesca la un nivel bun sau macar pe linia de plutire, indiferent cat va dura pandemia, a declarat Adriana Iftime, director general Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii FPSC).

Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate

Universitatea Oxford din Marea Britanie a dezvoltat un vaccin. Acesta pare ca este sigur si pregateste sistemul imunitar, spune BBC. Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate Studiile, la care au luat parte 1,077 de pacienti arata ca injectarea vaccinului a facut ca acestia sa dezvolte anticorpi si leucocite .

ANALIZA EULER HERMES: Criza COVID-19 starneste o criza de profitabilitate majora pentru IMM-urile din constructii

Analiza Euler Hermes preconizeaza ca insolventele din sectorul constructiilor din Europa vor creste cu 14 -24% in 2020, Spania si Franta atingand varful, in timp ce Marea Britanie se pozitioneaza la polul opus.

VIDEOCONFERINTA INVESTITII IMOBILIARE SI ACHIZITII PUBLICE IN PANDEMIE RAMONA VELEANU, VICEPRESEDINTE FGS FAMILIA: Un lucru care ne preocupa este munca nedeclarata din constructii

Un lucru care preocupa partenerii sociali din piata constructiilor este munca nedeclarata, a afirmat Ramona Veleanu, vicepresedinte al Federatiei Generale a Sindicatelor Familia FGS Familia). Aceasta a indicat ca o solutie ar fi negocierea contractelor colective de munca la nivel sectorial.

Horoscop rune 20 - 26 iulie, cu Mihai Voropchievici. Apar schimbari majore pentru nativii din Leu si Pesti

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru saptamana urmatoare, 20 - 26 iulie. Vestile sunt in general bune pentru majoritatea zodiilor: Berbecii, Leii si Pestii se pregatesc pentru o serie de schimbari benefice, Gemenii pleaca intr-o calatorie, Sagetatorii au parte de dragoste.

Experti: Verile ar putea deveni prea fierbinti pentru oameni, din cauza schimbarilor climatice

Milioane de persoane din intreaga lume ar putea fi expuse la niveluri periculoase de stres termic, fapt ce poate duce la cedarea organelor interne si chiar la moarte, potrivit BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )