Libnet.ro
UNICEF

20:30

BVB Rulaj de 100 milioane lei, cu 50% peste media zilnica a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Rulaj de 100 milioane lei, cu 50% peste media zilnica a anului

incepand de luni, ponderea actiunilor de la BVB in indicele MSCI Frontier Markets 100 va creste de la 8% la 8,75% Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la aproape 100 milione de lei 99,96 milioane lei), cu 55% peste media zilnica a acestui an, de 64,33 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Lidl ofera prime de Craciun pentru angajati, in valoare totala de 11 milioane lei

Lidl extinde beneficiile pentru angajatii sai, printr-o investitie totala de 11 milioane lei, in prime de sarbatori pentru echipa Lidl.

INTERVIU Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: Primaria are peste 3.000 de angajati, voi reduce personalul Sunt angajate familii intregi, sunt clanuri in doi ani voi desfiinta ghenele de la bloc

Primaria Sectorului 6 are un buget de investitii de doar 100 milioane lei, si cam 200 milioane lei se duc pe salariile celor peste 3000 de angajati, a declarat Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Acesta spune ca doar Directia de Asistenta Sociala are un aparat urias, de circa 1200 de oameni, fara asistentii maternali. Edilul spune ca va face evaluarea personalului si va reduce serios numarul angajatilor, pentru a face rost de bani pentru investitii.

Peste 12 milioane lei pentru modernizarea scolii din Ocna Mures

Peste doi ani, elevii Scolii Gimnaziale Lucian Blaga din orasul Ocna Mures, judetul Alba, vor beneficia de o cladire complet modernizata si de dotari noi pentru cursuri. Acest fapt va fi posibil ca urmare a implementarii proiectului finantat in cadrul Axei Prioritare 10. 1 a Programului Operational Regional 2014-2020, dupa semnarea de azi a contractului de finantare pentru proiectul Reabilitarea si modernizarea infrastructurii educationale a Scolii Lucian Blaga clasele 0 - VIII din orasul Ocna Mures, potrivit unui comunicat de presa.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Etex Building Performance a avut o cifra de afaceri de 180 milioane lei

Producatorul de sisteme de gips-carton, gleturi si tencuieli Etex Building Performance Siniat Romania), parte a Grupului Etex, a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, o cifra de afaceri de 180 de milioane de lei, similara afacerilor obtinute in primele noua luni din 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

DNA, dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru suma de 6 milioane lei, instalate la Spitalul judetean Sibiu

Procurorii DNA a deschis un dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru pacientii Covid internati la Spitalul judetean Sibiu. Pentru achizitionarea acestora s-a platit suma de 6 milioane de lei, a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )