Libnet.ro
UNICEF

18:45

AGA SIF Oltenia, cu politia militara la usa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGA SIF Oltenia, cu politia militara la usa

ACTUALIZARE - Actionarii SIF Oltenia au aprobat, in adunarea de astazi, repartizarea unui dividendactiune de 0,1 lei, echivalentul unui randament brut de 4,7%, raportat la pretul mediu de tranzactionare al titlurilor societatii din anul 2019, conform raportului publicat de SIF5 pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

AGA SIF Banat-Crisana si un paienjenis de vehicule investitionale

ACTUALIZARE - Toate propunerile pentru adunarea extraordinara SIF Banat-Crisana au fost aprobate de actionari. --- *ACTUALIZARE - Actionarii SIF Banat-Crisana au respins propunerea ca societatea sa distribuie dividende din profitul anului trecut. --- *ACTUALIZARE - Atragerea raspunderii administratorilor si directorilor SIF1 a fost respinsa de actionari.

SIF OLTENIA, DESPRE ADUNAREA DE MAINE: Numarul actionarilor ce pot participa fizic la AGOA este limitat la 24 locuri

ACTUALIZARE *SIF1 a sesizat ASF pentru sanctionarea administratorilor0 SIF Oltenia * SIF Banat-Crisana acuza practici neloiale, abuzive si frauduloase in legatura cu organizarea adunarii actionarilor de maine --- Numarul actionarilor care pot participa fizic la Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor AGOA) SIF Oltenia de maine este limitat la 24 de locuri, in functie de capacitatea salii de sedinta de la sediul societatii si a masurilor de distantare prevazute de art. 7 din Ordonanta Militara nr. 3, a informat societatea din Craiova printr-un raport remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )