Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cristian Popa: Deficitul bugetar ar putea ajunge catre 10% din PIB, anul acesta

Hotnews Hotnews,
 Cristian Popa: Deficitul bugetar ar putea ajunge catre 10% din PIB, anul acesta

Bugetul de stat ar putea ajunge la un deficit de pana la 10% din PIB, in acest an, spune Cristian Popa, membru CA la Banca Nationala a Romaniei BNR), care a precizat ca face declaratiile in nume personal. De asemenea, a afirmat ca exista o limita peste care creditorii nu te mai pot imprumuta. continuă pe Hotnews

Deficitul bugetar urca la 1,67% din PIB dupa primele trei luni. Cheltuielile de personal au crescut cu 9%, pe fondul majorarilor salariale

Deficitul bugetar a crescut in martie cu aproape 10 miliarde de lei, ajungand la 1,67% din Produsul Intern Brut dupa primele trei luni ale anului, de la 0,73% din PIB la finalul lunii februarie, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice.

COVID-19 |Oficial suedez: Stockholm ar putea ajunge la o imunitate a efectivelorpana in mai

Ambasadorul Suediei in Statele Unite a declarat ca Stockholm ar putea ajunge la o imunitate efectivelorpana in mai - rezultat al unui raspuns controversat al guvernului la pandemia de COVID-19 care implica.

Ministerul Finantelor anunta ca deficitul bugetar a urcat la 1,67% din PIB dupa primele trei luni

In contextul crizei provocata de COVID-19 in Romania, Minsiterul Finantelor Publice a anuntat luni un deficit bugetar care a crescut in martie cu aproape 10 miliarde lei, ajungand la 1,67% din Produsul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )