Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai importante schimbari legate de popririle bancare aduse de Ordonanta 52020, publicata vineri

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante schimbari legate de popririle bancare aduse de Ordonanta 52020, publicata vineri

Vineri a aparut in Monitorul Oficial Ordonanta Guvernului nr. 52020 care modifica Codul de procedura fiscala. Aceasta este foarte tehnica si trebuie inteleasa in contextul celorlalte prevederi normative. Documentul modifica punctual mai multe proceduri fiscale privind executarea silita, obligatiile tertilor popriti, transpunand de asemenea in legislatia nationala si prevederi din Directivele Comunitare privind schimbul de informatii transfrontaliere la nivelul Uniunii Europene, explica Adrian Benta, consultant fiscal. Vezi aici textul O. continuă pe Hotnews

incepe Galmed, unul dintre cele mai importante congrese medicale din Romania, destinat studentilor, farmacistilor si medicilor rezidenti

Evenimentul stiintific si educational se va desfasura in perioada 12-15 martie 2020, iar cele 4 zile de congres vor fi destinate atat conferintelor si workshop-urilor pe teme de interes actual din domeniul sanatatii, cat si prezentarilor de lucrari stiintifice.

STRIGATOR LA CER! Messi si Pique, la un pas de BATAIE! Au cucerit cele mai importante trofee din lume impreuna, dar acum si-au aruncat cuvinte de NEDESCRIS...

Lionel Messi si Gerard Pique, doi jucatori care se confunda practic cu clubul de fotbal FC Barcelona, au fost protagonistii unui conflict la vestiar, ce putea degenera intr-o adevarata bataie. Incidentul a.

Cele mai mai temeri ale romanilor. Pe ce loc se situeaza invitatia la nunta

Fricile sunt prezente in viata oricarui om, indiferent de origine, religie sau alte criterii. Interesant este insa faptul ca oamenii reusesc foarte usor sa isi ascunda cele mai mai frici, nevorbind niciodata despre ele. Studiile arata ca cele mai mari frici ale romanilor deriva din lipsa banilor.

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre .

Cele mai ciudate obiecte cu care au vrut sa se urce oamenii in avion

Administratia pentru securitatea aeroporturilor din Statele Unite a realizat o lista cu cele mai ciudate obiecte descoperite in momentul controlului bagajelor de mana sau al celor de cala. Printre cele mai nebunesti capturi se numara 1. 200 de arme, cutite si chiar grenade.

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

Cele mai frumoase biblioteci pe care le poti vizita in Europa

Biblioteca nu este doar un spatiu de depozitat carti. Fie ca iubesti cititul sau atmosfera specifica bibliotecilor, vacanta poate fi un bun prilej pentntru a vizita cateva din cele mai frumoase astfel de locuri.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 2 si a devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10

Semifinalista la Australian Open, Simona Halep a urcat de pe locul trei pe locul doi in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. in plus, romanca a atins o borna impresionanta in tenisul mondial feminin, devenind jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10 WTA.

HOROSCOP. Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste! .

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )