Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fiscul renunta la popririle pe conturi. Care sunt exceptiile si ce se intampla cu executarile silite si controalele ANAF

Adevărul Adevărul,
Fiscul renunta la popririle pe conturi. Care sunt exceptiile si ce se intampla cu executarile silite si controalele ANAF

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat luni o parte dintre masurile fiscale luate de stat in sprijinul cetatenilor si al mediului de afaceri, printre care si suspendarea popririlor pe conturi. continuă pe Adevărul

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara .

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Care sunt, de fapt, cele mai bune luni pentru a vizita Grecia. Date noi, tinand cont de incalzirea globala

Toata lumea spune ca cele mai bune luni pentru a vizita Grecia sunt cele de primavara, inceputul verii si apoi de la finalul lui septembrie pana la mijlocul lui octombrie. in aceste perioade va puteti bucura de vreme blanda, preturi mai bune, evitati aglomeratia si canicula. in iulie, august si la inceput de septembrie temperaturile .

Starea de urgenta decretata in Romania. Care sunt masurile adoptate

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, luni, decretul prin care instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul tarii pentru urmatoarele 30 de zile ca masura preventiva in timpul pandemiei de coronavirus.

Decizia Telekom: internet 4G gratuit si ajutor pentru profesori si elevi. Care sunt conditiile?

Telekom a transmis ca ia decizia care sa asigure un cadru organizat pentru invatamant la distanta. Asigura internet 4G gratuit, dar si licente intr-o platforma educationala. Decizia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )