Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cat au subscris romanii, pana acum, la emisiunile de titluri de stat Fidelis. Vinerea viitoare - 7 august, ultima zi

Hotnews Hotnews,
 Cat au subscris romanii, pana acum, la emisiunile de titluri de stat Fidelis. Vinerea viitoare - 7 august, ultima zi

Au trecut doua saptamani de cand Ministerul Finantelor a lansat titlurile de stat pentru populatie Fidelis, ce se vor lista pe Bursa de Valori Bucuresti. Saptamana viitoare, vineri, este data limita pana la care se mai poate subscrie. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: China inregistreaza cel mai mare numar de imbolnaviri din aprilie si pana acum

Numarul total de cazuri de infectii cu noul coronavirus a ajuns luni la 16. 289, din care 10. 052 sunt pacienti vindecati, in timp ce 652. 256 de oameni si-au pierdut viata, potrivit worldometers. info. China a inregistrat luni 61 de noi cazuri de infectii cu coronavirus, cel mai mare numar de cazuri confirmat din aprilie si pana acum. ------------------------21:39 Carantina: Operatorul turistic TUI anuleaza sederile britanicilor in Spania pana pe 9 august21:19 Le Figaro: Covid-19: Romanii, aratati din ce in ce mai mult cu degetul21:01 SUA: Planul de ajutor economic: batalia democratilor si republicanilor pentru banii dati somerilor20:41 Vaccinul Moderna COVID-19 ar putea fi gata de utilizare pana la sfarsitul anului, afirma SUA.

Cel mai bogat baiat al lui Nicolae Guta. Cati bani a strans pana acum

Nicolae Guta ii face concurenta lui Borcea la numarul de copii. Desi este cunoscut drept Regele manelelor, mostenitorii sai nu au iesit atat de mult in relief. Unul dintre ei, insa, a furat de la tatal sau placerea de a detine multe bunuri. Ce avere are unul din baietii lui Nicolae Guta? Nicoale Guta este .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )