Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comertul online din Romania va ajunge la 3,6 miliarde de euro. Cumparam online mai mult decat grecii, portughezii sau italienii

Adevărul Adevărul,
Comertul online din Romania va ajunge la 3,6 miliarde de euro. Cumparam online mai mult decat grecii, portughezii sau italienii

Comertul online se dezvolta intr-un ritm alert in Romania si va ajunge la 3,6 miliarde de euro in 2018 cu o crestere de 30% comparativ cu anul 2017, procent semnificativ mai mare fata de media europeana. Circa 8,28 milioane de romani au facut cel putin o data cumparaturi online, Romania depasind tari precum Grecia, Portugalia, Italia, Croatia si Bulgaria la procentul de clienti online din total populatie. continuă pe Adevărul

Comertul online in Romania a crescut cu 30%

Comertul online in Romania a crescut cu 30%, in 2018 fata de anul anterior, pana la valoarea 3,6 miliarde de euro, in timp ce numarul magazinelor active pe acest segment s-a dublat, ajungand la 14. 000, arata datele Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO), prezentate astazi.

Betano lanseaza prima sa campanie de Joc Reponsabil din Romania

Operatorul european de pariuri sportive si cazinou online, Betano. com, a lansat in premiera pe piata din Romania prima campanie de promovare la scara larga a conceputului de Joc Reponsabil.

Presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania: Discursul despre justitie este denaturat politic

Presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, a vorbitdespre dezbaterile privind justitia in forurile europene, declarand ca aceasta este folosita mai degraba ca arma.

Un sfert dintre copiii din Romania abandoneaza scoala

Un sfert dintre copiii din Romania abandoneaza scoala pana in clasa a XII-a iar principalul motiv este ca metodele de predare sunt de pe vremea bunicilor, fara nicio legatura cu lumea inconjuratoare, iar elevii nu gasesc nicio atractie in scoala, a declarat astazi Mariuca Talpes, reprezentant al Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, intr-o conferinta de presa.

UX Days, primul bootcamp de User Experience din Romania

UX Days, primul bootcamp intensiv de User Experience din Romania, are loc in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie la Bucuresti.

Comisia de la Venetia critica justitia din Romania, dar PSD joaca in alt film

Pe parcursul zilei de luni, 22 octombrie, Comisia de la Venetia a publicat doua rapoarte referitoare la situatia justitiei din tara noastra. Au fost criticate dur modificarile aduse codului penal si codului de procedura penala. in urma cu cateva luni, Comisia de la Venetia a fost sesizata pe marginea mai multor probleme legislative din Romania [] .

Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania: Presedintele va prezenta viziunea Romaniei asupra viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania. Presedintele va sustine marti, la Strasbourg, un discurs despre viziunea Romaniei asupra.

Trebuie regandit tot sistemul de protectie sociala din Romania

Guvernul ar trebui sa regandeasca intregul sistem de protectie sociala din Romania, intrucat tinerii nu gasesc nicio forma de protectie in mecanismul actual, iar autoritatile sa ia in calcul inclusiv renuntarea la cota unica in favoarea unui impozit progresiv, a declarat ieri Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla cu trei milioane de autoturisme din Romania. Soferii au intrat in PANICA

Masinile diesel au zilele numarate. Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sanctiuni dure din partea Comisiei Europene pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile.

Alerta de miningita intr-un judet din Romania. O gradinita a fost inchisa

Un focar de meningita acuta virala evolueaza la o gradinita din municipiul Suceava, trei copii fiind internati in spital, iar unitatea de invatamant urmeaza a fi inchisa temporar, a anuntat, marti,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )