Libnet.ro
UNICEF

13:15

Distribuitori de gaze naturale catre populatie, suspectati ca majoreaza artificial preturile

Adevărul Adevărul,
Distribuitori de gaze naturale catre populatie, suspectati ca majoreaza artificial preturile

Consiliul Concurentei a declaransat mai multe investigatii pe piata gazellor naturale, suspectand mai multi distribuitori ca, prin activitatile lor anticoncurentiale, au generat cresterea costurilor pentru consumatorii finali. continuă pe Adevărul

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a crescut cu 0,73%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 137 lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a crescut cu 2,25%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 136 lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale stagneaza

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 133 de lei/MWh. Astfel, a fost consemnata o stagnare fata de pretul de inchidere aferent zilei de ieri.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a crescut cu 30,69%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 132 lei/MWh.

Pruna, USR: Plafonarea pretului la productia de gaze naturale nu-i ajuta pe consumatorii romani, dar pericliteaza securitatea energetica a tarii

Plafonarea pretului la gazele naturale nu este o masura adresata romanului de rand, ci va proteja furnizorii, descurajand in acelasi timp cele doua mari companii producatoare sa mai investeasca, considera USR.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )