Libnet.ro
UNICEF

16:15

EUGEN TEODOROVICI: O noua emisiune de titluri de stat - lansata in martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: O noua emisiune de titluri de stat - lansata in martie

ACTUALIZARE Danescu, dupa discutia de la MFP despre OUG 114: A fost o discutie la nivel de principii ---- O noua emisiune de titluri de stat pentru populatie va fi lansata in 4 martie. continuă pe Ziarul Bursa

Noua emisiune Tezaur ncepnd de luni. Se introduce maturitatea la un an cu o dobnda de 3,5%

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat miercuri ca de luni va fi lansata a doua emisiune Tezaur din acest an, urmand a fi vorba despre patru maturitati.

EUGEN TEODOROVICI: Luam in calcul excluderea unor categorii de active din calcului taxei pe activele bancare

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici are astazi o sesiune de discutii cu reprezentantii Asociatiei Romane a Bancilor ARB) in care vor fi prezentate propunerile de modificare a taxei pe activele bancare introdusa prin OUG 114/2018.

EUGEN TEODOROVICI: OUG 114 sustine autoritatile publice, prin Fondul de Dezvoltare

Ordonanta de Urgenta 114/2018 sustine autoritatile publice locale prin intermediul Fondului de Dezvoltare, sectorul constructiilor si dezvoltarea patrimoniului, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici vrea sa schimbe modul in care BEI aloca finantarile: tarile sarace sa primeasca mai multi bani, iar functionarii BEI sa se ocupe de tot!

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, vrea sa schimbe modul in care aloca Banca Europeana de Investitii BEI) finantarile in statele europene. In acest moment, banii se aloca pe baza proiectelor depuse de entitati din fiecare tara, dar.

Eugen Teodorovici: Prima Casa ramane nemodificat in acest an. Era sa fiu pacalit de BNR, sa se modifice programul

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, s-a razgandit: programul Prima Casa ramane nemodificat in acest an, comparativ cu varianta de anul trecut. In urma cu aproximativ doua saptamani, acelasi ministru anuntase ca acesta se va modifica pana.

Eugen Teodorovici: Cum putem sa luam bani de la Pilonul II? Nu e intentia statului roman

Statul roman nu are intentia ca prin Ordonanta 114 sa ia vreun ban de la Pilonul II, ci doar a dat posibilitatea deponentilor de a-si transfera contributiile pe viitor, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la Parlament.

Eugen Teodorovici, asteptat in Parlament pentru a da EXPLICATII pe tema Ordonantei lacomiei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este asteptat luni in Camera Deputatilor, pentru a oferi explicatii cu privire la posibilele efecte aleOrdonantei 114/2018, cunoscuta si drept Ordonanta.

Eugen Teodorovici, chemat in Parlament

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este invitat luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, la dezbaterea politica despre efectele Ordonantei de urgenta 114/2018. Miercuri, Biroul.

PENTRU A OFERI EXPLICATII PRIVIND TAXA PE LACOMIE: Eugen Teodorovici este asteptat astazi in Parlament

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este asteptat astazi in Camera Deputatilor, pentru explicatii pe tema efectelor Ordonantei privind taxa pe lacomie.

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici este asteptat, luni, in Parlament, pentru explicatii pe tema Ordonantei privind taxa pe lacomie

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici este asteptat, luni, in Camera Deputatilor, pentru explicatii pe tema efectelor Ordonantei privind taxa pe lacomie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )