Libnet.ro
UNICEF

15:30

MINISTRUL ECONOMIEI: Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie mult mai ieftina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ECONOMIEI: Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie mult mai ieftina

Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie la un pret mult mai mic decat cel din prezent, ceea ce ar putea duce la scaderea tarifelor in toata piata, insa compania nu a avut pana acum o strategie coerenta de marketing. continuă pe Ziarul Bursa

Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie mult mai ieftina

Hidroelectrica poate livra direct la populatie energie la un pret mult mai mic decat cel din prezent.

Hidroelectrica, somata de Guvern sa vanda mai ieftin energia catre populatie

Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie la un pret mult mai mic decat cel din prezent, ceea ce ar putea duce la scaderea tarifelor in toata piata, insa compania nu a avut pana acum o strategie coerenta de marketing, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Adio, terase in aer liber? Ministrul Economiei, decizie soc in cazul restrictiilor pentru clienti. Ce li se pregateste

Ministrul Economiei a vorbit marti despre varianta inchiderii teraselor in aer liber incepand cu o anumita ora. Aceasta posibilitate este luata in calcul, in contextul in care oamenii nu respecta masurile de preventie atunci cand se afla in aceste locatii. Cum va fi sanctionata nerespectarea regulilor de preventie Potrivit anuntului facut de Virgil Popescu, nerespectarea .

Cand se redeschid restaurantele? Anuntul-soc facut de ministrul Economiei

Ministrul Economiei face un anunt-soc! Virgil Popescu spune ca deocamdata nu se deschid restaurantele chiar daca este deja pregatit setul de reguli. Acesta sustine ca totul depinde foarte mult de evolutia pandemiei iar urmatoarea discutie va avea loc pe 1 august. Virgil Popescu spune insa ca este posibil sa fie luate masuri suplimentare pentru inchiderea teraselor dupa ora 10 seara.

Ministrul Economiei: Litoralul romanesc nu e unul ieftin, dar observ ca asta nu e o bariera in calea turistilor. Ar fi o aberatie sa spui ca plafonezi preturile

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a declarat ca litoralul romanescu nu e unul ieftin, dar asta nu constituie o bariera pentru turisti. Mai mult, date fiind conditiile.

Ministrul Economiei, despre preturile mari de pe litoralul romanesc: Daca vrei sa te duci intr-un club de fite din Mamaia, platesti pentru acel club de fite in Mamaia

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a afirmat ca pe litoralul romanesc sunt preturi pentru toate buzunarele, dar si ca proprietarii de aici vor sa castige bani multi intr-o perioada mai scurta de timp. Popescu a spus ca litoralul romanesc nu este unul ieftin, dar ca preturile nu sunt o bariera pentru romanii care vor sa isi petreaca concediile la Marea Neagra.

Ministrul Economiei: Nu sunt optimist ca restaurantele se vor deschide pe interior Nu sustin inchiderea teraselor dupa ora 22.00

Ministrul Economiei Virgil Popescu declara ca nu este optimist in privinta deschiderii restaurantelor pe interior si spune ca evaluarea situatiei se face din doua in doua saptamani.

Ministrul Economiei plateste gaze cu 15% mai ieftine. Mi-am schimbat furnizorul

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca plateste factura la gaze cu 15% mai ieftina, dupa ce si-a schimbat furnizorul de gaze.

Ministrul Economiei, explicatie neasteptata pentru preturile explozive de pe litoralul romanesc. De ce platim mai mult decat in strainatate

Preturile pe litoralul romanesc sunt extrem de mari, iar acest lucru nu este o noutate pentru nicio persoana care a fost macar o data in vacanta la munte sau la mare. Odata cu criza econimica care a lovit puternic Romania, cetatenii au sperat ca vor gasi preturi mai accesibile pentru orice buzunar, in special pentru .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )