Libnet.ro
UNICEF

22:00

Oficial ANRE: Energia electrica se va scumpi din cauza pandemiei de Covid-19

Adevărul Adevărul,
Oficial ANRE: Energia electrica se va scumpi din cauza pandemiei de Covid-19

Efectul pandemiei se va vedea in anii viitori si in facturile de energie electrica, dar impactul in pretul final catre populatie nu e mare, insa nota de plata o vom plati in viitor, a declarat marti Maria Manicuta, director Tarife Retea in cadrul Autoritatii de Reglementare in domeniul Energiei. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Indragitul actor Mihai Bobonete a facut anuntul trist! Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei Filmarile pentru seriale au fost sistate in martie, odata cu decretarea starii de urgenta. Printre productiile afectate s-a numarat si Las Fierbinti, lucru care a .

Premiera negativa. Balonul de Aur nu va fi decernat in 2020, din cauza pandemiei de coronavirus: Cum putem compara incomparabilul? (VIDEO)

Publicatia franceza France Football a anuntat ca Balonul de Aur, prestigiosul trofeu acordat anual celui mai bun jucator de fotbal din lume, nu va fi decernat in 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, care a.

British Airways retrage inainte de termen intreaga flota de avioane Boeing 747, din cauza pandemiei de coronavirus

British Airways, care este in prezent cel mai mare operator de avioane Boeing 747, va retrage avioanele din serviciu inainte de termenul stabilit initial, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus, relateza CNBC.

Banchetul Nobel, anulat pentru prima data in mai bine de jumatate de secol, din cauza crizei epidemice

Din cauza crizei sanitare declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 la nivel global, banchetul Nobel din aceast an a fost anulat,pentru prima data in mai bine de jumatate de secol, a relatat marti.

Veste proasta. Tarom suspenda zborurile catre sapte tari, din cauza pandemiei

Compania aeriana Tarom va suspenda, pana pe 15 august 2020, inclusiv, operarea curselor comerciale catre Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia si Liban, ca urmare a restrictiilor de calatorie impuse de catre autoritati, a anuntat compania marti, pe pagina sa de Facebook.

Serial Netflix anulat din cauza unui personaj gay. Ce s-a intamplat este de necrezut

Netflix a decis sa anuleze productia unui serial in Turcia, ca raspuns la presiunile venite din partea autoritatilor turce care solicitau scoaterea din scenariul serialului a unui personaj gay. Asadar, filmarile la serialul If Only au fost anulate din cauza unui personaj LGBT. Serial Netflix anulat din cauza unui personaj gay Cel care a facut .

Ministrul Muncii: Voi propune maine in Guvern sa acordam somaj tehnic si unitatilor inchise din cauza focarelor Covid

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat ca intentioneaza ca miercuri, in sedinta de Guvern, sa propuna modificarea actualului cadru legal, astfel incat sa poata beneficia de somaj tehnic si unitatile inchise din cauza aparitiei unui focar de Covid-19.

Acuzatii grave la adresa unei pisici: Sotia mea a ramas insarcinata din cauza ei!

Linistea din sanul unei familii s-a sfarsit din cauza unei pisici. Mai precis, capul familiei o acuza pefelinade sarcina neplanuita a partenerei sale de viata. Cuplul, care are deja un copil,.

Ursii polari ar putea disparea in 80 de ani din cauza topirii excesive a ghetii

Ursii polari sunt in mare pericol din cauza incalzirii globale. Acestia ar putea disparea in 80 de ani, dupa cum avertizeaza un studiu. Topirea excesiva a ghetii le determina pe aceste animale sa vina pe us.

Kafka si paturile de Terapie Intensiva COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla

M-ati sunat sa ma trageti la raspundere? Va rog sa ma lasati sa lucrez, nu am timp, a fost reactia managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean, in momentul in care l-am sunat sa il intrebam cum explica faptul ca unitatea medicala pe care o conduce a cerut doar aviz de spital de triaj pentru un spital modular cu 38 de paturi de terapie intensiva pentru pacienti COVID in stare critica. Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata din donatii, cel mai modern de acest fel din tara, este gata de o luna. in timp ce Raed Arafat se plange la tv ca in spitalele din Bucuresti nu mai sunt locuri in sectiile ATI pentru COVID, spitalul modular zace nefolosit. Cauza: spitalul Elias, in curtea caruia a fost construit, nu a cerut Ministerului Sanatatii si DSP aviz pentru spital COVID de terapie intensiva, ci doar pentru spital de triaj, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )