Libnet.ro
UNICEF

16:31

OPINII BNR Socurile si piata muncii in UE: o miopie analitica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII BNR Socurile si piata muncii in UE: o miopie analitica

Media prezinta date privind emigratia puternica in mod recurent. Profesorul Vasile Ghetau, de la Centrul de Demografie al Academiei Romane, si alti specialisti probeaza acest fenomen de mai multi ani. Dar nu numai Romania cunoaste plecare masiva de populatie. Tarile Baltice, Polonia, Bulgaria, Slovacia, au suferit si ele o hemoragie de capital uman de-a dreptul atipica pentru perioada de pace peste 15% din populatia activa in Letonia si Lituania -conform date ale ONU, ale Eurostat, etc). Dar nu fenomenul in sine m-a indemnat sa astern cateva ganduri, ci un tip de analiza ce pare sa il subestimeze. continuă pe Ziarul Bursa

Socurile si piata muncii in UE: o miopie analitica

Media prezinta date privind emigratia puternica mod recurent. Profesorul Vasile Ghetau, de la Centrul de Demografie al Academiei Romane, si alti specialisti probeaza acest fenomen de mai multi ani. Dar nu numai Romania cunoaste plecare masiva de populatie.

Tendinte in piata muncii: companiile isi schimba prioritatile din cauza incertitudinilor economice

Pachetul salarial, reputatia firmei, siguranta locului de munca, asigurarea medicala privata si programul flexibil de munca sunt principalele elemente care fac diferenta in piata muncii in 2019, potrivit Barometrului pietei fortei de munca.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )