Libnet.ro
UNICEF

17:45

Titlurile de stat Centenar pot fi cumparate in perioada 26 noiembrie 14 decembrie

Adevărul Adevărul,
Titlurile de stat Centenar pot fi cumparate in perioada 26 noiembrie 14 decembrie

Ministerul Finantelor Publice lanseaza o emisiune aniversara de titluri de stat catre populatie, cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri, a treia in cadrul programului TEZAUR-editia CENTENAR, acestea urmand sa poata fi cumparate in perioada 26 noiembrie 14 decembrie. continuă pe Adevărul

HOROSCOPULRUNELOR cu Mihai Voropchievici, pentrusaptamana 26 noiembrie - 2 decembrie. Fecioarele pot incepe o noua viata, Scorpionii primesc vesti marcante

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 26 noiembrie - 2 decembrie. Berbec - Trebuie sa fie.

Andrian Candu va efectua o vizita de lucru in Romania, in perioada 26-27 noiembrie

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, va efectua o vizita de lucru in Romania, in perioada 26-27 noiembrie, unde va avea intrevederi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Programul vizitei de la final de mandat a fost discutat in cadrul intrevederii speakerului cu ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita.

HOROSCOP 26 noiembrie. Berbecii au o zi in care se ocupa de bani, Leii sunt preocupati de viata personala

Horoscop 26 noiembrie Berbec Astazi este o zi potrivita pentru administrarea finantelor, pentru planificare dar si pentru bilant. Desi ai la dispozitie cateva idei originale, stai inca sa cantaresti.

Horoscop saptamanal 26 noiembrie 2 decembrie 2018. Ce ne aduce o intalnire astrala puternica in 3 in Sagetator? Atentie la intmplari bruste in relatii

Horoscopsaptamanal. Iatahoroscopul saptamanal 26 noiembrie 2 decembrie 2018care poate sa fie cea mai norocoasa saptamana a ta, cel putin din punct de vedere astrologic, si vei vedea de ce!.

Horoscop saptamanal 26 noiembrie 2 decembrie 2018. Ce ne aduce o intalnire astrala puternica in 3 in Sagetator? Atentie la intamplari bruste in relatii

Horoscopsaptamanal. Iatahoroscopul saptamanal 26 noiembrie 2 decembrie 2018care poate sa fie cea mai norocoasa saptamana a ta, cel putin din punct de vedere astrologic, si vei vedea de ce!.

Horoscop 26 noiembrie 2 decembrie 2018. Vesti bune pentru doua zodii

Finalul lunii noiembrie 2018 vine cu vesti bune pentru doi nativi. Va fi o saptamana plina de evenimente astrale. Acestea isi vor lasa amprenta asupra nativilor din zodiac. iti prezentam horoscop 26 noiembrie 2 decembrie 2018:.

Horoscop SAPTAMANAL 26 noiembrie 2 decembrie 2018. Ce ne aduce o intalnire astrala puternica in 3 in Sagetator? Atentie la iNTAMPLARI BRUSTE iN RELATII!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 26 noiembrie 2 decembrie 2018 care poate sa fie cea mai norocoasa saptamana a ta, cel putin din punct de vedere astrologic, si vei vedea de ce! Saptamana aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )