Libnet.ro
UNICEF

12:45

Trei motive pentru care Tezaur nu merge asa cum si-au imaginat autoritatile

Hotnews Hotnews,
 Trei motive pentru care Tezaur nu merge asa cum si-au imaginat autoritatile

Statul tot incearca sa se imprumute de la populatie prin intermediul emisiunilor Tezaur. Ofera randamente superioare dobanzilor bancare, pe deasupra castigul este neimpozabil si, totusi, Programul nu prea merge. De fapt merge, dar nu la anvergura dorita. Vorbim, de fapt, de doar 0,3% din populatie care a dorit sa achizitioneze aceste certificate, luand in calcul ca anul trecut au fost circa 52. 000, iar anul acesta, cel mai probabil, au fost o parte dintre cei de anul trecut, avand in vedere ca exista o limita de suma/emisiune. continuă pe Hotnews

Income. Trei motive pentru care costurile creditelor nu vor scadea

Mai sunt doua saptamani si vom putea face refinantari, avand in vedere recentele modificari facute de Executiv la celebra ordonanta 114. Refinantari daca vrem sa ne conectam la un nou calcul, un nou.

Motivul halucinant pentru care un barbat si-a dat in judecata parintii

Un motiv de-a dreptul halucinant pentru care un barbat si-a dat in judecata parintii. Individul din Michigan cere 65. 000 de lire sterline celor care i-au dat viata, suparat ca acestia i-au distrus colectia.

Motivul pentru care o scoala din Gorj a fost amendata

O unitate de invatamant din judetul Gorj a fost amendata, in acest an, de inspectorii Directiei de Sanatate Publica Gorj, pentru mizerie. Scoala Gimnaziala Ion Valceanu din Dragotesti a primit o sa.

Motivul halucinant pentru care un barbat si-a dat parintii in judecata: Ti-am facut o mare favoare...

Un barbat din Indiana, SUA, si-a dat parintii in judecata, pentru ca i-ar fi aruncat colectia cu material pornografic, colectie care valoreaza in jur de 29. 000 de dolari. Barbatul a divortat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )