Libnet.ro
UNICEF

22:30

Auchan pregateste al doilea centru de suport medical pentru bolnavii de COVID-19, la Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Auchan pregateste al doilea centru de suport medical pentru bolnavii de COVID-19, la Cluj-Napoca

Autoritatile au aprobat transformarea Salii Polivalente din Cluj-Napoca intr-un centru de spitalizare pentru bolnavii de COVID-19, cu 350 de paturi, in cadrul unui proiect comun cu Auchan Retail Romania. Oamenii de business sunt invitati sa se implice in dotarea acestuia. continuă pe Adevărul

Cluj-Napoca: Cea mai mare Sala Polivalenta din tara va deveni centru de suport medical

Autoritatile din Cluj-Napoca pregatesc scenariul transformarii BT Arena, cea mai mare arena sportiva din tara pana la 10. 000 locuri), in centru de suport medical pentru bolnavii afectati de Covid-19.

Auchan incepe pregatirea celui de-al doilea centru de suport medical la Cluj-Napoca

Autoritatile au aprobat transformarea Salii Polivalente din Cluj-Napoca intr-un centru de spitalizare pentru bolnavii de COVID-19, cu 350 de paturi, in cadrul unui proiect comun cu Auchan Retail Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Tratamente noi pentru bolnavii in stare grava din cauza coronavirus. Horatiu Moldovan: Introducem o terapie cu plasma hiperimuna

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a vorbit, la Antena 3, despre noi tratamente pentru bolnavii care se afla in stare grava din cauza coronavirus. Acesta a vorbit despre terapia cu plasma hiperimuna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )